Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Προκλητικός ο δράστης, δηλώνει θύμα της 40χρονης

.

Στο επίκεντρο του ελληνικού ενδιαφέροντος παραμένει η γυναικοκτονία στο Μενίδι, καθώς ο 50χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 40χρονης εν διαστάσει συζύγου του, εξακολουθεί να δηλώνει πως είναι το θύμα της υπόθεσης.

Ο δράστης κατά τη διάρκεια της απολογίας του δεν ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ενώ ανέφερε επανειλημμένα πως η 40χρονη τον προκαλούσε και τον πρόσβαλε διαρκώς.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως τη συγκεκριμένη δήλωση διαψεύδουν κατηγορηματικά τα δύο παιδιά του.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τι υποστηρίζει ο δράστης

«Εγώ με την γυναίκα μου παντρευτήκαμε το 2001, ενώ από το 2013 είμαστε σε διάσταση. Την αγαπούσα πολύ και γι’ αυτό πάλεψα πολύ να βρω τρόπο να τη φέρω στην Ελλάδα από την Αλβανία. Αφού ήρθαμε στην Ελλάδα εγώ δούλευα πολύ σκληρά για να έχει τα πάντα», φέρεται να έχει πει ενώπιων των αστυνομικών ο δράστης.

«Πολλές φορές μου έκανε φασαρία γιατί μπορεί να είχα πιει μία ή δύο μπίρες όσο ήμουν στη δουλειά. Εκείνη αμέσως καλούσε τα αδέρφια της, γινόταν φασαρία και εκείνοι με χτυπούσαν. Αυτό γινόταν όλο και πιο συχνά με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και εγώ να φύγω από το σπίτι», συμπλήρωσε.

«Με απατούσε κι εγώ το καταλάβαινα»

Σύμφωνα με την κατάθεση του 50χρονου, η αιτία των επεισοδίων μεταξύ τους ήταν τα προσωπικά τους.

«Άλλες φορές όσο ήμασταν μαζί με είχε απατήσει με άλλους άντρες. Εγώ το καταλάβαινα και νεύριαζα πολύ και στεναχωριόμουν, αλλά την συγχωρούσα γιατί την αγαπούσα. Αφού μείναμε χωριστά τρία χρόνια περίπου μου ζήτησε να γυρίσω πίσω και να είμαστε πάλι μαζί. Εγώ δέχτηκα γιατί την αγαπούσα και ήθελα να είμαι κοντά της και κοντά στα παιδιά μας και γι’ αυτό την συγχώρησα για όλα όσα μου είχε κάνει».

«Μπορεί να βρίζαμε πολύ ο ένας τον άλλον αλλά ποτέ δεν τους είχα χτυπήσει. Ίσα ίσα, που παλιότερα σε ένα μικρό τσακωμό που είχαμε, αυτή με χτύπησε με ένα γυάλινο πιάτο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μου κάνει τραύμα στο πρόσωπο και να χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο για να το ράψουν. Μάλιστα, από τότε έχει μείνει το σημάδι αυτό στο πρόσωπο μου από τα ράμματα».

Αποφασισμένος να κάνει κακό ο 50χρονος την ημέρα της δολοφονίας

«Κατάλαβα ότι με απατούσε και τρελάθηκα. Βγήκα εκτός εαυτού. Όσο το σκεφτόμουν δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Έτσι, αποφάσισα να πάω, να την βρω πριν πάει στη δουλειά και να το τελειώσω όλο αυτό», ανέφερε.

Δικηγόροι 50χρονου δράστη: «”Θόλωσε” από μία φωτογραφία»
Οι δικηγόροι του  κατηγορούμενου, παραχώρησαν δηλώσεις το μεσημέρι της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, όπου ανέφεραν ότι «κατά τα λεγόμενα του 50χρονου είδε μια φωτογραφία της γυναίκας του στο facebook και ”θόλωσε”.

Αυτό κατέθεσε κι ενώπιον της κας Ανακρίτριας. Ωστόσο, από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί δεν προκύπτει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος των παιδιών του.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως η 40χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει τον 50χρονο τρεις φορές για ενδοοικογενειακή βία. Ο ίδιος παρ’ όλ’ αυτά συνέχιζε να την παρακολουθεί και να της επιτίθεται.

Σε τραγική κατάσταση η κόρη του θύματος

«Βγήκα στο μπαλκόνι και είδα ότι κάτω από το σπίτι μου, είχε πολύ κόσμο μαζεμένο. Εγώ τότε πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και δεν πήρα απάντηση και αμέσως μετά πήρα τον μπαμπά μου, αλλά και αυτός το είχε κλειστό», ανέφερε η ανήλικη κόρη του ζευγαριού

«Όταν ήταν μεθυσμένος ήταν πολύ νευρικός και γινόταν επιθετικός προς όλους μας. Απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει όλους και θα αυτοκτονήσει, ότι θα σκοτώσει τη μητέρα μου. Έβριζε και εμένα. Εμάς δεν μας χτύπησε ποτέ. Την μητέρα μου όμως, θυμάμαι ότι την χτυπούσε συνέχεια. Αλλά όταν μεγαλώσαμε, σταμάτησε να γίνεται καθώς μπαίναμε εμείς στην μέση», συμπλήρωσε η κόρη της 40χρονης

Related...Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Tα τελευταία λεπτά πριν ο 50χρονος γυναικοκτόνος τη σκοτώσει (βίντεο)Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο εφιάλτης της 40χρονης με τα δικά της λόγια - Η τελευταία καταγγελίαΓυναικοκτονία στο Μενίδι: Τη μαχαίρωσε 15 φορές σε όλο το σώμα με κουζινομάχαιρο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Μενίδι, Προκλητικός, 40χρονης,gynaikoktonia, menidi, proklitikos, 40chronis