Γυναίκα «νοικιάζει» τον «μαστρο-σύζυγό της» για μαστορέματα

.

Δεν πιάνουν τα χέρια όλων των ανδρών. Για κάποιους το να πάρουν ένα τρυπάνι και να τρυπήσουν τον τοίχο για να τοποθετήσουν ένα ράφι φαντάζει «άθλος».

Υπάρχουν όμως και άλλοι που απλώς βαριούνται να κάνουν αγγαρείες όπως το κούρεμα του γκαζόν. 

Έχοντας αυτά κατά νου, η Λώρα Γιανγκ σκέφτηκε πως ο σύζυγός της, ο Τζέιμς, είναι πραγματικός «μάστορας» που μπορεί να φανεί χρήσιμος σε πολλούς αφού, για παράδειγμα γνωρίζει πώς να φτιάχνει έπιπλα από ξύλο και να στήνει ένα σωρό απαραίτητες οικιακές κατασκευές, αναφέρει

το Mymodernmet.

Με βάση την τεχνογνωσία του, η Λωρα, ίδρυσε την υπηρεσία Rent My Handy Husband, «Νοικιάστε τον μαστρο-σύζυγό μου», μέσω της οποίας νοικιάζει τις υπηρεσίες του άντρα της σε όποιον χρειάζεται τη βοήθειά του. Και οι δουλειές πάνε από το καλό στο καλύτερο. 

Ο Τζέιμς μπορεί να τοποθετεί τηλεοράσεις και να βάζει στη θέση τους τις κουρτίνες. Η Λώρα διαχειρίζεται τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα πια η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που έχουν την πολυτέλεια να απορρίπτουν δουλειές. 

Η Λώρα είχε την έμπενυση για το Rent My Handy Husband αφότου άκουσε ένα podcast για έναν άνδρα που εξασφάλιζε το εισόδημά του από τη συναρμολόγηση επίπλων για άλλους ανθρώπους. Η Λώρα διαφήμισε τις υπηρεσίες του Τζέιμς στο Facebook και στην εφαρμογή Nextdoor και τα πράγματα πήραν την ανιούσα από εκεί και πέρα.

Τώρα, δέχονται αιτήματα από ανθρώπους που ζουν πάνω από 241 χιλιόμετρα μακριά και ο Τζέιμς έχει παραιτηθεί από τη δουλειά του σε αποθήκη για να αφιερώσει όλο τον εργάσιμο χρόνο του στο Rent My Handy Husband.

Υπήρξε ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα για τον Τζέιμς όταν αφιερώθηκε στην οικογενειακή τους επιχείρηση. Είναι σε θέση να είναι μπαμπάς πλήρους απασχόλησης για τα τρία παιδιά τους, δύο από τα οποία είναι στο φάσμα του αυτισμού.

Πριν από τέσσερα χρόνια, διαγνώστηκε και ο ίδιος με αυτισμό. «Ο παππούς του ήταν μηχανικός με ειδίκευση στην πυρηνική τεχνολογία και πιστεύουν ότι και αυτός ανήκε στο φάσμα», δήλωσε η Λώρα. «Έχει πολύ μεθοδικό μυαλό και μπορεί να σκεφτεί έξω από το κουτί. Βλέπει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο».

Όσοι ζουν στις περιοχές Μίλτον Κέινς, Λέιτον Μπάζαρντ βορειοδυτικά του Λονδίνου, μπορούν να νοικιάσουν τις υπηρεσίες του Τζέιμς, μέσω του Rent My Handy Husband έναντι 46 δολαρίων την ώρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James & Laura Young (@rentmyhandyhusband)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James & Laura Young (@rentmyhandyhusband)

Το ζευγάρι προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε άτομα άνω των 65 ετών, σε υπαλλήλους του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, μεταξύ άλλων. Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, ο Τζέιμς προσθέτει την τοποθέτηση των χριστουγεννιάτικων φωτεινών στολισμών στις γκάμα των υπηρεσιών του. 

Keywords
Τυχαία Θέματα