«Γι΄αυτό φροντίζω εγώ τον γιο μου», αποκρίθηκε ο Μασκ στην αμήχανη ερώτηση του Ερντογάν

Σε αυτή τη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την τουρκική προεδρία, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεξιά, συνομιλεί με τον Eλον Mασκ, κρατώντας έναν από τους γιους του, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στη Νέα Υόρκη, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Είτε πρόκειται για κρίσιμες συσκέψεις στο γραφείο στην πλατφόρμα X, είτε για δεξιώσεις με «υψηλούς προσκεκλημένους», ο Ελον Mασκ δεν διστάζει να φέρει μαζί του τον μικρό του γιο. Πρόσφατα, εθεάθη μ′ έναν από τους γιους του, τον X Æ A-XII Μασκ

σε συνάντησή του με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αρκετά βίντεο του ιδιοκτήτη της SpaceX με το παιδί του μαζί με τον πρόεδρο της Τουρκίας έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Σε ένα από τα viral βίντεο, ο Ελον Μασκ εξηγεί γιατί φροντίζει συνέχεια τον γιο του. Όταν ο πρόεδρος Ερντογάν ρώτησε για την σύζυγο του Μασκ, ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας X είπε: «Είναι στο Σαν Φρανσίσκο. Έχουμε χωρίσει τώρα. Γι′ αυτό φροντίζω τον γιο μου».

Erdogan: Where is your wife?

Elon Musk: Oh she, she is in San Francisco. We are separated now. That’s why I take care of my son

pic.twitter.com/zbihF0Bg2f

— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) September 18, 2023

Καθώς οι δύο άνδρες συζητούσαν για το μέλλον της Tesla στην Τουρκία, ο μικρός X Æ A-XII δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται από το δώρο που του έκανε ο κ. Ερντογάν, μια μπάλα ποδοσφαίρου. 

Πηγή: livemint.com

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΟ Ερντογάν ζήτησε από τον Έλον Μασκ να φτιάξει εργοστάσιο της Tesla στην ΤουρκίαΗ επίσημη βιογραφία του Έλον Μασκ σε ταυτόχρονη παγκόσμια κυκλοφορίαΟ Έλον Μασκ λέει πως εμπόδισε ουκρανική επίθεση κατά ρωσικής βάσης στην Κριμαία μέσω Starlink
Keywords
Τυχαία Θέματα