Γερμανία: Ούρησε από γέφυρα και προκάλεσε τον τραυματισμό τουριστών σε σκάφος

Οταν ένας άνδρας στο Βερολίνο αποφάσιζε να κάνει την ανάγκη του σε μια γέφυρα της πόλης, δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

Σίγουρα, δεν του περνούσε από το μυαλό ότι η δική του ανακούφιση θα προκαλούσε τον τραυματισμό ενός αριθμού ανυποψίαστων τουριστών.

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Κέντρο του Βερολίνου, την Παρασκευή το βράδυ ο άγνωστος άνδρας ούρησε από τη χαμηλή γέφυρα Jannowitz στον ποταμό Σπρέε που διασχίζει τη γερμανική πρωτεύουσα, όμως εκείνη την ώρα περνούσε από κάτω ένα τουριστικό σκάφος.

Ενας αριθμός ανθρώπων που επέβαιναν στο

πλοιάριο πετάχτηκαν όρθιοι από τη δυσάρεστη έκπληξη, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τα κεφάλια τους καθώς το σκάφος περνούσε κάτω από τη γέφυρα.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο με τραυματισμούς στο κεφάλι ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο «δράστης» συνελήφθη ή αν του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Η ενέργειά του, πάντως, επικρίθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενα άτομο έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Τα ζώα στο ζωολογικό κήπο συμπεριφέρονται καλύτερα».

Πηγή: BBC

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Φλόριντα: Παρέδωσε τα όπλα του συζύγου της στην αστυνομία και την έβαλαν φυλακή για κλοπή Μαριχουάνα Πέπσι: Κι όμως, αυτό είναι το πραγαματικό όνομα μιας ακαδημαϊκού στις ΗΠΑ Αρκούδα απολαμβάνει την σιέστα της μέσα σε ντουλάπα
Keywords
Τυχαία Θέματα