Αρκούδα απολαμβάνει την σιέστα της μέσα σε ντουλάπα

Μία μαύρη αρκούδα αναστάτωσε για λίγο τις ζωές των κατοίκων στην περιοχή Μπάτλερ Κρικ, στην πολιτεία της Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν άγνωστο πως, κλειδώθηκε μέσα σε σπίτι και στην συνέχεια αποφάσισε να απολαύσει την σιέστα της μέσα σε μία ντουλάπα.

Σύμφωνα με το άρθρο της βρετανικής έκδοσης της HuffPost UK, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, όταν οι αστυνομικοί απο το τμήμα του σερίφη της Κομητείας της Μισούλα, αποφάσισαν να παρέμβουν ούτως ώστε να απομακρύνουν την αρκούδα, αυτή

δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται από την παρουσία τους και αναλώθηκε μόνο σε χασμουρητά και στο κλασσικό τέντωμα των άκρων.

Ετσι αναγκάστηκαν να καλέσουν το Τμήμα Προστασίας Ψαριών, Αγριας Φύσης και Πάρκων που ανέλαβε δράση αμέσως κατά την άφιξη του. Αφού έγινε αναισθησία στην αρκούδα, στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε ένα πιο φυσικό περιβάλλον, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οπως ανέφεραν οι αρχές μέσω του λογαριασμού τους, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, η αρκούδα αφού εισήλθε σε ένα από τα βοηθητικά δωμάτια του σπιτιού, στην συνέχεια κατάφερε και κλείδωσε την πόρτα με τα γνωστά αποτέλεσμα και αφού είχε αλλάξει πρώτα την «διαρρύθμιση» του σπιτιού.

Πηγή: HuffPost UK

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ Βρέθηκαν απολιθώματα vegan δεινόσαυρου 68 εκατομμυρίων ετών Μυστηριώδης λάμψη από τον Άρη πυροδοτεί (ξανά) σενάρια περί εξωγήινων
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρκούδα,arkouda