Φωτογραφία γάμου με θέμα το Handmaid's Tale ανατριχιάζει και εξοργίζει

via GIPHY

Αν υπήρχε διαγωνισμός για την πιο «αρρωστημένη» γαμήλια φωτογραφία τότε αυτή από τον γάμο της Κέντρα Μούνρο και του Τόρστεν Μιούλερ από τον Καναδά θα έπαιρνε το πρώτο αντι-βραβείο κρίνουμε από τις αντιδράσεις που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε να φωτογραφεί μπροστά στον «τοίχο των απαγχονισμών» (hanging wall) που τόσο συχνά έχουμε δει σε επεισόδια της δημοφιλούς σειράς Handmaid’s Tale. Τον τοίχο δηλαδή από όπου το καθεστώς της δυστοπικής κοινωνίας Γκίλεαντ κρεμά όσους έχουν «αμαρτήσει» ή ανήκουν στην αντίσταση.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, με τη βοήθεια του photoshop δεξιά και αριστερά από το ζευγάρι και μπροστά από τον τοίχο έχουν προστεθεί οι εικόνες γυναικών που φορούν την χαρακτηριστική κόκκινη κάπα και το λευκά καπέλα των θεραπαινίδων.

Οι δε φωτογράφοι Σον Βαν Ντέιλ και Κλιντ Ράσελ προφανώς μη αντιλαμβανόμενοι πόσο προβληματική φαντάζει αυτή σε πολλούς αυτή η φωτογραφία, σε σχετική ανάρτησή που είχαν κάνει στο Facebook γράφουν: «Δοξασμένο το όνομά του! (εκ της γνωστής μόνιμης επωδού στη σειρά Praised be). H Κέντρα και ο Τόρστεν παντρεύτηκαν. Εάν υπάρχουν εκεί έξω fans του Handmaid’s Tail, θα γνωρίζουν πως τα περισσότερα από τα γυρίσματα έχουν γίνει στο Κέιμπριτζ! Έτσι, ως θαυμαστές της σειράς φαίνεται ταιριαστό να υπάρχουν μερικές φωτογραφίες τραβηγμένες πλάι στον “τοίχο των απαγχονισμών” στο Πάρκο Μιλ Ρέις».

??????????????????????????????????????? pic.twitter.com/zZNzohXZXb

— Thackery Binx (@The_SummerMan) October 3, 2019

OH MY WORD SOMEONE HAS HAD A HANDMAIDS TALE THEMED WEDDING AND I AM HORRIFIED.

Keywords
Τυχαία Θέματα