Έρευνες της αστυνομίας για την σύλληψη διαρρηκτών των Ντομίγκεζ και Ιμπάρμπο

Έρευνες διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής για τη συμμορία διαρρηκτών που «χτύπησε» τις οικίες των γνωστών ποδοσφαιριστών Τσόρι Ντομίγκεζ και Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Επαγγελματίες διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Ντομίγκεζ, παίκτης του Ολυμπιακού, στην περιοχή της Βούλας και κατάφεραν να «σηκώσουν» τα πάντα χωρίς να αφήσουν ίχνη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες αφαίρεσαν μετρητά, κοσμήματα μεγάλης αξίας και ακριβά ρούχα του λατινοαμερικανού ποδοσφαιριστή.

Εντυπωσιακό
είναι ότι δεν άφησαν πίσω τους ίχνη. Ο ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που διαπίστωσε τη διάρρηξη όταν γυρίζοντας από την προπόνηση διαπίστωσε ότι άγνωστοι του έχουν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα.

Στην ίδια περιοχή, στη θέση Πηγαδάκια, διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι του Βίκτορ Ιμπάρμπο, ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ. Σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο, χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενό του.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα