Επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ και ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΔ κατέθεσε λίγο πριν τις 13:00 την Παρασκευή ο Απόστολος Τζιτζικώστας προσκομίζοντας στην εφορευτική επιτροπή τις 50 ψήφους που απαιτούνται για το σκοπό αυτό.

«Αυτό που βιώνει η χώρα δεν είναι κρίση, είναι παρακμή. Η απογοήτευση των πολιτών δεν έχει μόνο οικονομικά αίτια αλλά πρόκειται για έλλειψη οράματος» είπε ο κ. Τζιτζικώστας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και συνέχισε λέγοντας πως «απαιτείται στήριξη και επιβράβευση
της δημιουργικότητας και ένα κράτος που θα βάλει σε λειτουργία μια δημοκρατία νέα. Αυτές οι μάχες θα δοθούν μαζί με τους πολίτες».

Τέλος ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας είπε: «Βγαίνω μπροστά μαζί με τη γενιά μου να εμπνεύσουμε και να αλλάξουμε όσα μας κρατούν στο χθες. Τολμάμε και ελπίζουμε».

Σημειώνεται ότι τις 50 υπογραφές που απαιτούνται για να διεκδικήσει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής και ο κ. Κυριακός Μητσοτάκης.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα