Επεισόδια σε Νέο Ηράκλειο και Εξάρχεια - 16χρονη νοσηλεύεται με τραύμα στο κεφάλι

Greece - Police Car

Ένα 16χρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, ύστερα από επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Νέο Ηράκλειο μεταξύ ατόμων, που συμμετείχαν σε αντιφασιστική εκδήλωση, και αστυνομικών.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη για τις επτά το απόγευμα τού Σαββάτου και λίγο μετά τις οκτώ -σύμφωνα με την αστυνομία- άγνωστα άτομα επιτέθηκαν σε στελέχη της ΟΠΚΕ

με πέτρες, μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα. Οι ένστολοι, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, εγκλωβίστηκαν από τους επιτιθέμενους και έκαναν χρήση δακρυγόνων και κρότου - λάμψης, προκειμένου να απεγκλωβιστούν.

Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων τραυματίστηκε η 16χρονη στο κεφάλι, την οποία μετέφεραν με ασθενοφόρο τού ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο, καθώς το τραύμα της είναι σοβαρό.

Η είδηση τού τραυματισμού φαίνεται πως ήταν η αφορμή για επεισόδια λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή των Εξαρχείων, με ομάδες ατόμων να πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες στη διμοιρία που ήταν στην πλατεία, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Για πενήντα λεπτά της ώρας υπήρχε ένταση στην περιοχή, αλλά δεν έγιναν από πλευράς ΕΛ.ΑΣ συλλήψεις ή προσαγωγές.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΣτα άκρα οι σχέσεις Ισραήλ - Τουρκίας: Απομακρύνονται οι διπλωμάτες του από την ΆγκυραH Γερμανία στρέφεται στα ρομπότ για να καλύψει εκατομμύρια κενές θέσεις εργασίαςΗ Έλενα Ματθαιοπούλου και η άσβεστη «Ιερή Φλόγα» της για την Μαρία Κάλλας περιοδεύουν στις ΗΠΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα