Εμβόλια: Από το Α ως το Ω

Είναι φυσικό, καθώς ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό αποτελεί το βασικό παράθυρο εξόδου από την πανδημία που έχει αλλάξει εκ βάθρων τις ζωές μας, οι σκέψεις, οι ανησυχίες, οι προβληματισμοί και τα βλέμματα να έχουν επικεντρωθεί γύρω από το εμβόλιο για τον Covid -19.

Εχουμε σκεφτεί, ωστόσο, πόσα πράγματα γνωρίζουμε σχετικά με τον εμβολιασμό μας και την καθημερινότητα που τον συνοδεύει; Πράγματα απλά που, ωστόσο, αποδεικνύονται ιδιαίτερα σημαντικά όταν έχουν να κάνουν με την υγεία εν όψει της διαμόρφωσης της νέας πραγματικότητας στην μετά - Covid εποχή.

Ακολουθεί ένας χρήσιμος οδηγός

που απαντά σε πολλά ερωτήματα τα οποία γεννώνται στον καθένα μας διαρκώς την εποχή που το εμβόλιο έχει καταστεί ο πρωταγωνιστής της ζωής μας.

Αυτή είναι η σημασία της χρήσης της ασπιρίνης πριν το εμβόλιο:

Χρήσιμες πληροφορίες και δεδομένα εν′ όψει της δεύτερης δόσης εμβολιασμού μας από AstraZeneca.

Καλό είναι να γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει αν τύχει να προσβληθούμε από κορονοϊό στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις δυο δόσεις του εμβολίου.

Είναι και πόσο επικίνδυνα για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί τα άτομα που έχουν λάβει και τις δυο δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό;

Προσοχή, τα όσα ακολουθούν καλό είναι να τα αποφεύγουμε την περίοδο του εμβολιασμού μας.

Τις παρακάτω τροφές καλό θα είναι να καταναλώνουμε πριν και μετά το εμβόλιο για να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματά του.

Τα παρακάτω μπορούμε να κάνουμε με ασφάλεια αν έχουμε κάνει το εμβόλιο.

Επίσης, αν έχουμε κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου και δεν αισθανόμαστε απολύτως ασφαλείς ακόμα, καλό είναι να ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι.

Και τέλος, το γνωρίζετε ότι έχει διενεργηθεί και διαγωνισμός ντιζάιν για το εμβόλιο του κορονοϊού;

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Guardian: Στην Ελλάδα πολλοί απόδημοι δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊόEMA: Ευρήματα για ενδεχόμενη σχέση ανάμεσα στο εμβόλιο της Johnson &Johnson και τις θρομβώσειςΘεμιστοκλέους: Δεν θα γίνουν για την ώρα εμβολιασμοί με Johnson &Johnson
Keywords
Τυχαία Θέματα