Εγκαινιάστηκε επίσημα το Top Parks Πειραιώς

Μεγαλεπήβολα είναι τα σχέδια που έχει αναπτύξει η Trade Estates, η εταιρεία του ομίλου Φουρλή, η οποία διαθέτει σήμερα 9 εμπορικά ακίνητα, 7 εμπορικά πάρκα (Πειραιά, Ρέντη, Θεσσαλονίκη -2, Ιωάννινα, Κύπρο και Βουλγαρία) και 2 logistics

centers.

Στο επενδυτικό της πλάνο, περιλαμβάνεται η δημιουργία σύγχρονων εμπορικών πάρκων σε όλη την Ελλάδα, με ναυαρχίδα το εμπορικό πάρκο στο «The Ellinikon Commercial Hub» αλλά και αναπτύξεις σε επιπλέον περιοχές της Ελλάδας, όπως η Πάτρα, η Κρήτη και τα Σπάτα. Σύμφωνα με το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας, το 2026 θα διαθέτει συνολικά 18 εμπορικά ακίνητα. 

Ο πρόεδρος της Trade Estates, Βασίλης Φουρλής

Κατά τα επίσημα εγκαίνια του εμπορικού πάρκου TOP PARKS Πειραιώς, της Trade Estates στην οδό Αθηνών – Πειραιώς 86, ειπώθηκαν τα παραπάνω για το μέλλον, από τον Βασίλη Φουρλή, πρόεδρο της εταιρείας. Οσον αφορά το συγκεκριμένο εμπορικό πάρκο, είναι ενεργειακά αποδοτικό – «πράσινο» κτήριο, με εύκολη πρόσβαση και ποικιλία καταστημάτων. 

Το εμπορικό πάρκο TOP PARKS Πειραιώς πέρασε στις αρχές του 2022 στην κατοχή της Trade Estates. Μέσα σε σύντομο διάστημα, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του και σήμερα ξεκινά πλήρως λειτουργικό, με καταστήματα οικιακών ειδών, ένδυσης και υπόδυσης, παιχνιδιών, super market και γρήγορου φαγητού. 

Ο CEO της Trade Estates, Δημήτρης Παπούλης

Επίσης, μέσα από τη συνεργασία με τον όμιλο ΔΕΗ, το εμπορικό πάρκο διαθέτει εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά συστήματα στις στέγες καθώς και τον πρώτο στην Ελλάδα υπερταχυφορτιστή ισχύος 300kW της ΔΕΗ Blue, για φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων σε λιγότερο από 20’.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Παπούλης, CEO της Trade Estates, ότι γίνονται συζητήσεις με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να κατασκευαστεί πεζογέφυρα στο σημείο αυτό της Πειραιώς, για την ασφαλή μετακίνηση των πεζών, αλλά και να υπάρξει στάση του Ηλεκτρικού (Γραμμή 1 του μετρό).

Καταλήγοντας, με τον νέο μέτοχο της εταιρείας, την Opel Hellas, τα πάρκα θα διαθέτουν υπηρεσίες eMobility.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕFood Pass: Οι λεπτομέρειες του μέτρουΤιμές καυσίμων: Ανάσα στους καταναλωτές από την σημαντική υποχώρηση τιμών το τελευταίο εξάμηνο«Παγώνουν» για 12 μήνες τα επιτόκια για οφειλές προς ασφαλιστικά ταμεία
Keywords
Τυχαία Θέματα