Δωρεάν ebook σε εικονογράφηση του βραβευμένου Άξελ Σέφλερ για τον Covid -19

«Υπάρχει μια καινούργια λέξη που ίσως έχεις ακούσει.

Ίσως ακούς ανθρώπους να τη λένε ή να την έχεις ακούσει στις ειδήσεις. Αυτή η λέξη είναι ο λόγος που δεν πηγαίνεις σχολείο. Είναι ο λόγος που δεν μπορείς να βγεις έξω για πολλή ώρα ή να πας να δεις τους φίλους σου. Είναι ο λόγος που αυτοί που σε φροντίζουν είναι κι εκείνοι σπίτι….»

Οι εκδόσεις Ίκαρος παρουσιάζουν μια ειδική έκδοση για τον κορονοϊό σε εικονογράφηση του βραβευμένου Άξελ Σέφλερ που διατίθεται δωρεάν.
Στόχος

του βιβλίου είναι να βοηθήσει τους γονείς και τα μικρά παιδιά (ηλικίας 5 - 9 ετών), αλλά και να δώσει απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις γύρω από τον ιό και την ασθένεια COVID-19 με απλά λόγια.

Η έκδοση αποτελεί μια πρωτοβουλία του βραβευμένου, ανεξάρτητου, εκδότη
παιδικών βιβλίων Nosy Crow σε εικονογράφηση του Άξελ Σέφλερ και
κείμενα των Ελέζαμπεθ Τζένερ, Κάιτ Γουίλσον και Νία Ρόμπερτς. Η επιστασία του βιβλίου έγινε από τον καθηγητή Γκράχαμ Μεντλεϊ του London School of Hygiene & Tropical Medicine και την συνεργασία δύο δασκάλων και ενός
παιδοψυχίατρου.

Οι εκδόσεις Ίκαρος ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Nosy Crow να
διαθέσουν το βιβλίο στα ελληνικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όλοι οι
συντελεστές της αγγλικής, αλλά και της ελληνικής έκδοσης, εργάστηκαν
εθελοντικά.

Το ebook διατίθεται στην παρακάτω διεύθυνση και μπορεί να διαβαστεί στην
οθόνη ή ακόμη και να εκτυπωθεί:
https://ikarosbooks.gr/static/pdf/CoronavirusEbook.pdf
Είναι επίσης διαθέσιμο και στην πλατφόρμα Issuu:
https://issuu.com/ikarosbooks/docs/9789605723439

Ο Άξελ Σέφλερ έχει εικονογραφήσει πολλά βιβλία, ενώ το 1993 ξεκίνησε την συνεργασία του με την διάσημη συγγραφέα παιδικών βιβλίων, Τζούλια Ντόλαντσον. Το βιβλίο τους «Το Γκρούφαλο» έγινε παγκόσμια επιτυχία και το 2009 μεταφέρθηκε σε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Οι Rolling Stones τραγούδησαν στο «One World: Together at Home» και συγκίνησαν Το θρυλικό Cirque du Soleil ανεβάζει παραστάσεις του δωρεάν στο διαδίκτυο «Ωραία μου Κυρία», «Σίρλεϊ Βαλεντάιν» και τρεις ακόμη παραστάσεις δωρεάν στο διαδίκτυο
Keywords
Τυχαία Θέματα
Δωρεάν, Άξελ Σέφλερ, Covid -19,dorean, axel sefler, Covid -19