Δικαστήριο στη Νέα Υόρκη μπλόκαρε προσωρινά την απόφαση υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών

Δικαστήριο της Νέας Υόρκης μπλόκαρε προσωρινά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την Covid-19 των εργαζομένων στον τομέα της υγείας καθώς η απόφαση της Πολιτεία δεν προβλέπει εξαιρέσεις για θρησκευτικούς λόγους.

Ο δικαστής Ντέιβιτ Χερντ ανέφερε στη γραπτή απόφασή του ότι απαγορεύει την εφαρμογή του υποχρεωτικού εμβολιασμού που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Εναντίον της Πολιτείας είχαν προσφύγει 15 γιατροί, νοσηλευτές και άλλοι υγειονομικοί, με το σκεπτικό ότι η εντολή παραβιάζει τα συνταγματικά δικαιώματά τους κατά πολλούς τρόπους. Οι ενάγοντες δηλώνουν όλοι χριστιανοί

που αντιτίθενται στα εμβόλια επειδή κατά την ανάπτυξή τους χρησιμοποιήθηκαν κύτταρα εμβρύων από αμβλώσεις.

Ο Χερντ έδωσε διορία στην Πολιτεία μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου ώστε να απαντήσει στους ενάγοντες και όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία για τις 28 Σεπτεμβρίου.

Την εντολή είχε εκδώσει τον περασμένο μήνα ο πρώην κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, αναφέροντας ότι περίπου το 75% των 450.000 εργαζομένων στα νοσοκομεία έχει εμβολιαστεί πλήρως.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΚούβα, η μόνη χώρα παγκοσμίως που εμβολιάζει παιδιά από 2 ετώνΚορονοϊός ή κρύωμα στο σχολείο; Πώς θα καταλάβουμε την διαφοράΠόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος να κολλήσουμε κορονοϊό στις δημόσιες τουαλέτες
Keywords
Τυχαία Θέματα