Χρυσοβελώνη: «Ατυχές περιστατικό» με τον Δημήτρη Καμμένο, που την είχε πιάσει από τον γιακά

Για «ατυχές περιστατικό» με τον Δημήτρη Καμμένο, με τον ίδιο να της επιτίθεται λεκτικά και να την πιάνει από τον γιακά, έκανε λόγο η βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, στον ΑΝΤ1-προσθέτοντας ωστόσο ότι της ζήτησε συγγνώμη και το συμβάν έλαβε τέλος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο είχε λάβει χώρα περιστατικό στη Βουλή με αφορμή ανάρτηση του Δ. Καμμένου στο Facebook,
με φωτογραφία από την είσοδο ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης- ενέργεια την οποία η κ. Χρυσοβελώνη είχε καταδικάσει με ανακοίνωσή της: «Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Όπως είχε αναφερθεί, ο Δημήτρης Καμμένος την έπιασε από τον γιακά και άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά- επίσης, φέρεται να της είπε να μην τολμήσει να ξαναβάλει το όνομά του σε ανακοίνωση και να της είπε «σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε», κατηγορώντας την ότι έχει διορίσει δικούς της ανθρώπους σε διάφορους φορείς.

«Οι τοποθετήσεις των υπουργών και των υφυπουργών ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στον πρωθυπουργό. Υπάρχουν και ατυχείς στιγμές, αυτό που έχει σημασία είναι αυτά να διορθώνονται· ο πρόεδρος Καμμένος αντέδρασε αμέσως γιατί ως προς αυτά δεν κάνει εκπτώσεις και υποχωρήσεις» δήλωσε η κ. Χρυσοβελώνη στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Όπως είπε η κ. Χρυσοβελώνη, μένει στον ίδιο να αποδείξει τη βασιμότητα των ισχυρισμών του, και ότι αν δεν το κάνει, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα