Μπαμπάς κατασκεύασε μίνι αντίγραφο μιας Rolls Royce Boat Tail από ξύλο για τον γιο του

Ο Ξυλουργός  - στις ελεύθερες ώρες του - Τρουόνγκ Βαν Ντάο, είναι από εκείνους τους πατεράδες που με το δώρου που έκανε στον μικρό του γιο διεκδικεί σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο του «Πατέρα της χρονιάς».

Ο Βιετναμέζος, που εργάζεται στην Google και είναι ιδιοκτήτης της NDWoodworkingArt κατασκεύασε μια εξολοκλήρου από ξύλο πλήρως λειτουργική μίνι ρεπλίκα της Rolls Royce Boat Tail των 28 εκατομμυρίων δολαρίων, ενός από τα πιο περιζήτητα αυτοκίνητα

στον κόσμο.

Αφού δημιούργησε το αμάξωμα του κάμπριο από ξύλο - συμπεριλαμβανομένων των καθισμάτων, των προσκέφαλων και του ταμπλό - πρόσθεσε ένα κομψό γυάλινο παρμπρίζ και έναν κινητήρα που λειτουργεί με μπαταρία.

Η ρεπλίκα έχει επίσης πόρτες που ανοίγουν ανάποδα όπως το πρωτότυπο, καθώς και λειτουργικούς προβολείς και πίσω φώτα. Για να το τέλος, το αυτοκίνητο εφοδιάζεται με το στολίδι σήμα κατατεθέν της Rolls-Royce, το «Spirit of Ecstasy» στο μπροστινό καπό.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Youtube, και έγινε viral, περιγράφει ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής που χρειάστηκε 68 ημέρες για να ολοκληρωθεί. Ξεκινά με τον τεχνίτη να φτιάχνει ένα δάπεδο με ξύλο και να προσθέτει δύο άξονες μαζί με έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος κινεί τους πίσω τροχούς συνδεδεμένος στον άξονα με αλυσίδα ποδηλάτου.

Το βίντεο τελειώνει με μπαμπά και γιο να κάνουν βόλτες στο δρόμο.

Απολαύστε το παρακάτω.

Πηγή: Mymodernmet

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαμπάς, Rolls Royce Boat Tail,babas, Rolls Royce Boat Tail