Ατύχημα με 11 τραυματίες έπειτα από πρόσκρουση οχηματαγωγού πλοίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Υλικές ζημιές, αλλά και τραυματισμοί σημειώθηκαν από την πρόσκρουση σήμερα το πρωί του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Άνω Χώρα ΙΙ», στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Στο φέρρυ μπόουτ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, επέβαιναν 187 επιβάτες, 35 ΙΧ, τρία φορτηγά και τρία λεωφορεία και από την πρόσκρουση, η οποία έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τραυματίσθηκαν 11 άτομα, μεταξύ των οποίων και έξι παιδιά.
Σύμφωνα
με το Λιμενικό Σώμα, τα οχήματα που υπέστησαν ζημιές βρίσκονταν στον προβλήτα του λιμανιού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε πιθανότατα κάποιο μηχανικό πρόβλημα στον καταπέλτη.

Ειδικότερα μεταξύ των τραυματιών είναι έξι παιδιά και δύο συνοδοί καθηγητές, που πήγαιναν εκδρομή και οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας.

Επίσης άλλα τρία άτομα, μία γυναίκα, ένα παιδί και ένας παππούς έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Φιλιάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζημιές έχουν υποστεί ένα λεωφορείο ,πέντε αυτοκίνητα και μια μηχανή,που βρίσκονταν στο γκαράζ του πλοίου.

Το πλοίο δεν θα αναχωρήσει ξανά για Κέρκυρα, αφού το λιμενικό απαγόρευσε τον απόπλου του πλοίου, λόγω του ελέγχου που θα πραγματοποιήσουν τα ειδικά κλιμάκια.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Αναζητήσεις
ατυχηματα στο λιμανι στην ηγουμενιτσα
Τυχαία Θέματα