Από την έγκυο Ριάνα στην ultra glam Κάρα Ντελεβίν: Οι εμφανίσεις που έλαμψαν στα Οσκαρ

Η αίγλη του παλιού, κλασσικού Χόλιγουντ κυριάρχησε στο «κόκκινο χαλί» της 95ης ετήσιας απονομής των βραβείων Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής.

Η Καρα Ντελεβίν στην 95η απονομή των βραβείων Οσκαρ. Ποζάρει με τουαλέτα Elie Saab και κοσμήματα Bulgari

Οι διασημότητες κι οι στιλίστες τους διατήρησαν ένα κλασσικό,

σοφιστικέ και κομψό πνεύμα στο σόου πριν το σόου των Οσκαρ, εκτός από λίγες υπέροχες κι εκκεντρικές δημιουργίες που «σήκωσαν» λίγο τους τόνους. 

Αστέρια όπως οι Αλισον Γουίλιαμς, Σοφία Κάρσον, Στέφανι Χσου, Κάρα Ντελεβίν και Ελίζαμπεθ Μπανκς συναγωνίστηκαν για το ποιο ογκώδες φόρεμα πάνω στο χαλί, ενώ η Φλόρενς Πιου, ήταν από τους πιο καινοτόμες που διάλεξε να φορέσει πολύ φανταχτερά σορτς.

Πολλοί από τους φετινούς παρευρισκόμενους εμφανίστηκαν στα λευκά, παρά την απόφαση της ακαδημίας να αλλάξει το κόκκινο χαλί σε χαλί «σαμπάνιας». Ήταν η πρώτη αλλαγή στο χρωματισμό του χαλιού από το 1961 και δεν έγινε αποδεκτή από όλους.

Κάρα Ντελεβίν, Φαν Μπίνγκμπινγκ και Ριάνα στο «κόκκινο χαλί». 

«Νομίζω ότι η απόφαση να έχουμε με ένα χαλί σαμπάνιας αντί το κλασσικό κόκκινο χαλί δείχνει πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα χυθεί αίμα», είπε ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ την περασμένη εβδομάδα, αναφερόμενος στο περσινό «χαστούκι» του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, το οποίο ήταν ακόμα στο μυαλό όλων.  

Συγκρινόμενο με το κόκκινο χαλί των βραβείων SAG που δόθηκαν τον Φεβρουάριο, ο «πορφυρός τάπητας» των φετινών Οσκαρ δεν είχε προειδοποιήσεις για «χιονοθύλελλα» - όπερ και εγένετο. 

Δείτε τις καλύτερες - και τις χειρότερες -  εμφανίσεις στην τελετή βραβείων των 95ων βραβείων Οσκαρ

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Όσκαρ: Η (πολύ αυθόρμητη) αντίδραση της Lady Gaga όταν έπεσε φωτογράφοςΟσκαρ: Οι ιστορικές νίκες και τα φαβορί που έφυγαν χωρίς ούτε ένα βραβείοΌσκαρ: Οι σταρ του Χόλιγουντ με μαρτίνι και σαμπάνια λίγες ώρες πριν την τελετή απονομής
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ριάνα, Κάρα Ντελιβίν, Οσκαρ,riana, kara ntelivin, oskar