Από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη: Η «Συγγραφέας Ντετέκτιβ» γίνεται ταινία

(Photo by Casey Curry/Invision/AP, File)

Η Τζέσικα Φλέτσερ, συγγραφέας μυθιστορημάτων μυστηρίου και ερασιτέχνις ντετέκτιβ, ηρωίδα της δημοφιλούς σειράς «Murder, She Wrote», θα ζωντανέψει και πάλι, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το Variety, στο πρότζεκτ της Universal έχουν εμπλακεί οι σεναριογράφοι της ταινίας «Dumb Money», που έκανε μόλις πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, Λόρεν Σούλκερ Μπλουμ και Ρεμπέκα Άντζελο -η συμφωνία είχε κλείσει πριν από τη διπλή απεργία στο Χόλιγουντ, εξού

και δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη δουλειά τους μέχρι να υπογραφεί συμφωνία- μαζί με την παραγωγό Έιμι Πασκάλ.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί σκηνοθέτης, ούτε καστ -και κυρίως, ποια ηθοποιός θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τη Τζέσικα Φλέτσερ, που δρούσε στη φανταστική πόλη Κάμποτ Κόουβ του Μέιν, ενσάρκωσε η Άντζελα Λάνσμπερι, η οποία απεβίωσε το 2022, σε ηλικία 96 ετών.

Η αστυνομική σειρά, παραγωγή της Universal Television, μια από τις πιο επιτυχημένες και μακροβιότερες στην ιστορία της τηλεόρασης, με πάνω από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο την εβδομάδα στην ακμή της (μερικές φορές ξεπερνούσε ακόμη και τα 40 εκατομμύρια) προβλήθηκε στο CBS για 12 σεζόν, από το 1984 έως το 1996. Η Λάνσμπερι είχε αποσπάσει υποψηφιότητα για Emmy όλες τις σεζόν, αλλά δεν είχε κερδίσει ποτέ το βραβείο.

Με πληροφορίες από Variety

Related...«Ιντιάνα Τζόουνς της τέχνης» ανέκτησε έργο του Βαν Γκογκ που είχε κλαπεί από μουσείο«Bodies»: Τέσσερις ντετέκτιβ κι ένα άλυτο επί τρεις αιώνες μυστήριο στο ΛονδίνοΚοκό Σανέλ: Συνεργάτης των Ναζί ή μέλος της γαλλικής Αντίστασης;
Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγγραφέας Ντετέκτιβ,syngrafeas ntetektiv