Αμοιβή στον χάκερ που επέστρεψε τα 600 εκατ. κρυπτονομίσματα

Η Poly Network, η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων που έχασε 610 εκατομμύρια δολάρια σε χακάρισμα νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι είχε προσφέρει στον χάκερ ή στους χάκερ ”αμοιβή” 500.000 δολαρίων.

Ο ανώνυμος χάκερ που η εταιρία αποκαλεί σε ανακοίνωσή της ” κύριο λευκό καπέλο” επέστρεψε σχεδόν όλα τα χρήματα. Μάλιστα η Poly Network ευχαρίστησε τον «ηθικό χάκερ που γενικά στοχεύει στην αποκάλυψη ευπάθειων στον κυβερνοχώρο - και μας βοήθησε να βελτιώσουμε

την ασφάλεια της πλατφόρμάς μας».

Στη δήλωση αναφερέται επίσης ότι η πλατφόρμα ελπίζει ότι ο “Mr. White Hat” θα συμβάλει στη συνέχιση της ανάπτυξης του τομέα blockchain με την αποδοχή ανταμοιβής 500.000 δολαρίων για την επιστροφή των ψηφιακών νομισμάτων.

Στην δήλωση της δεν διευκρίνισε σε ποια μορφή θα πληρώσει τα 500.000 $. Πρόσθεσε ότι ο χάκερ έχει ήδη απαντήσει στην προσφορά, αλλά δεν είπε αν έγινε αποδεκτή ή όχι.

Πηγή: Reuters

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΣπάνιο «εξωτικό» σωματίδιο με τέσσερα κουάρκ ανακαλύφθηκε στον μεγάλο επιταχυντή του CERNΟΗΕ: Οι άνθρωποι φταίμε για την κλιματική αλλαγήΗ τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να διαγνώσει άνοια σε μια μέρα
Keywords
Τυχαία Θέματα