Αλεξανδρούπολη: Αιματηρό επεισόδιο, μαχαίρωσαν νεαρό - 10 συλλήψεις

Φωτογραφία αρχείου

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Αλεξανδρούπολη το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε ξημερώματα Κυριακής, 26 Μαΐου, στο Πάρκο Αλλτιναλμάζη και είχε ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας νεαρός και να τραυματιστεί στο κεφάλι ακόμα ένας.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές αρκετών ατόμων για το συμβάν εκ των οποίων οι δέκα μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτές να αυξηθούν, ενώ ήδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους και πιθανόν τη Δευτέρα, 27 Μαΐου οι συλληφθέντες να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο νεαρός που μαχαίρωσε τον 24χρονο στην κοιλιά.

Το χρονικό

Αν και οι αρχικές πληροφορίες απέδωσαν την βίαιη συμπλοκή σε οπαδικές διαφορές, επειδή τα περισσότερα άτομα είναι οπαδοί αντίπαλων ομάδων, τελικά οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές. Ο καυγάς ξεκίνησε μεταξύ δύο ατόμων για μια αντιπαράθεση που είχαν, στη συνέχεια αναμίχθηκαν και οι υπόλοιποι νεαροί και η κατάσταση ξέφυγε.

Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα ενώ ένας άλλος χτυπήθηκε στο κεφάλι.

Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο τραυματισμένος στην κοιλιά από το μαχαίρι χειρουργήθηκε και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, αν και η κατάσταση του ήταν αρκετά σοβαρή. Η κατάσταση της υγείας του δεύτερου τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: evros-news.gr

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΠάτρα: 50χρονος υπέστη αιμορραγικό σοκ μετά από δάγκωμα οχιάςΒία ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο: Ξυλοδαρμός 15χρονου για βίντεο στο TikTokΜαρτυρία για τον ξυλοδαρμό εθελοντών στην Πάρνηθα: "Ξύπνησα από τις κραυγές των φίλων μου"
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλεξανδρούπολη, Αιματηρό, - 10,alexandroupoli, aimatiro, - 10