Αλεκ Μπάλντουϊν: "Δεν έχω λόγια να περιγράψω το σοκ και τη θλίψη μου"

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν εξέφρασε το σοκ και τη θλίψη του μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό του στην κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, “Rust” στο Νέο Μεξικό.

Ο Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα πιστόλι γυρισμάτων σκοτώνοντας την κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς, και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα,όπως ανέφεραν οι αρχές.

Ο ηθοποίος έγραψε στο Twitter

ότι ήρθε σε επαφή με τον σύζυγό της Χάτσινς για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του.

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα», έγραψε.

Η Χαλίνα Χάτσινς, 42 ετών έχασε τη ζωή της όταν ο ηθοποιός Αλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε με ένα όπλο - σκηνικό αντικείμενο (prop gun) κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του γουέστερν «Rust», όπου εργαζόταν ως διευθυντής φωτογραφίας.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, μιας συζύγου, μητέρας και αξιοθαύμαστης συναδέλφου μας», έγραψε στο Twitter.

«Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία στην έρευνα για το πώς συνέβη αυτή η τραγωδία».

1-
There are no words to convey my shock and sadness regarding the tragic accident that took the life of Halyna Hutchins, a wife, mother and deeply admired colleague of ours. I'm fully cooperating with the police investigation to address how this tragedy occurred and

— AlecBaldwin(HABF) (@AlecBaldwin) October 22, 2021

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, που επικαλείται εκπρόσωπο της παραγωγής, επρόκειτο για «ατύχημα», καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

Διενεργείται αστυνομική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν αυτόπτες μάρτυρες. Ως αυτό το στάδιο, δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη, σύμφωνα με την ανακοίνωση και η παραγωγή έχει διακοπεί.

Πηγή: BBC

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΆλεκ Μπάλντουιν: Ο κατά λάθος φόνος στο σενάριο του «Rust» και η τραγωδία στο γύρισμαΤο Χόλιγουντ αποχαιρετά τη Χαλίνα Χάτσινς: Τα μηνύματα για την τραγωδία στα social mediaΠοιά ήταν η κινηματογραφίστρια που έπεσε νεκρή από τον Άλεκ Μπάλντουιν
Keywords
Τυχαία Θέματα