Άκουσαν να πυροβολούν τον φίλο τους και τη μάνα του ενώ έπαιζαν παιχνίδια online

Τους πυροβολισμούς που σκότωσαν τον φίλο του στη Γουϊτσιτά των ΗΠΑ και τη μητέρα του άκουσε ένας άνδρας στο Χιούστον, ενώ έπαιζαν μαζί online βιντεοπαιχνίδια.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Wichita Eagle, ο Άσλεϊ Μαρτίνεζ από το Χιούστον του Τέξας και ο Κόντι Χα, 23χρονος από τη Γουϊτσιτά που ζούσε με τη μητέρα του, έπαιζαν μαζί με άλλους παίκτες (ένας εκ των οποίων ήταν στον Καναδά) ένα παιχνίδι

online ένα βράδυ Σαββάτου. Κατά τις 10 ο Μαρτίνεζ είπε πως τόσο αυτός όσο και οι άλλοι άκουσαν στα ακουστικά τους κρότους, αρκετά δυνατούς για να τους ενοχλήσουν, και άρχισαν να αναρωτιούνται αν ήταν πυροβολισμοί. Εν τέλει, είχαν ακούσει τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς από πιστόλι.

Houston man playing video games in an online group apparently heard the gunshots that killed a Wichita, Kan., man and his mother this past weekend https://t.co/uH6YuQiAyFpic.twitter.com/9XbaE0eD6u

— G.Alexander(BRKNEWS) (@MajorNews911) November 30, 2017

Αν και νόμισαν πως ίσως υπερέβαλλαν, πήραν τηλέφωνο τον φίλο τους, ο οποίος όμως δεν απαντούσε. Όπως είπε αργότερα ο Μαρτίνεζ, άκουσε την αδελφή του Χα να βρίσκει τα πτώματα. «Πανικοβλήθηκε...ήταν στο τηλέφωνο. Είπε πως δεν ήθελε να τα αγγίξει. Είπε πως δεν ένιωθε ασφαλής».

Νωρίς το επόμενο πρωί ο Μαρτίνεζ και ένας φίλος του επικοινώνησαν με αστυνομικό της Γουϊτσιτά. Σημειώνεται πως ένας άλλος συμπαίκτης είπε ότι κάποιες φορές, ενώ έπαιζαν, τον Χα διέκοπτε κάποιος που βρισκόταν στην εξώπορτα του σπιτιού, ενώ ένας φίλος του Χα είπε ότι το θύμα του είχε πει ότι άνθρωποι έρχονταν στο σπίτι του για να αγοράζουν φάρμακα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα πτώματα βρήκε μέσα στα αίματα η αδελφή του Χα όταν επέστρεψε στο σπίτι, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Η αστυνομία δεν αποκάλυψε κάποιο πιθανό κίνητρο, και αναζητεί πληροφορίες για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Πάντως, γείτονες ανέφεραν ότι είχαν αντιληφθεί διάφορα αυτοκίνητα να πηγαινοέρχονται στο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα