Ο πρίγκιπας William είναι ενθουσιασμένος με τον αρραβώνα του Harry, αλλά όχι για τον λόγο που νομίζετε

Ο πρίγκιπας William είναι τρομερά ενθουσιασμένος για τον αρραβώνα του αδερφού του Harry με τη Meghan Markle. Όχι όμως επειδή ο μικρός αδερφός του θα αφήσει πίσω την εργένικη και ξέφρενη ζωή, ούτε επειδή τα φώτα της δημοσιότητας θα αφήσουν αυτόν και την Kate Middleton ήσυχους για λίγο διάστημα, καθώς θα ασχολούνται με το νέο πριγκιπικό ζεύγος του Μπάκιγχαμ.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του επίσημης επίσκεψης στη Φινλανδία

την Τετάρτη, ο πρίγκιπας William είπε στους δημοσιογράφους πως είναι πολύ ευτυχισμένος με τον επικείμενο γάμο του αδερφού του, αλλά ο λόγος είναι λίγο πιο εγωιστικός από αυτόν που περιμέναμε.

«Για εμένα, προσωπικά, ελπίζω πως αυτό σημαίνει ότι θα μείνει μακριά από το ψυγείο μου και θα τον σταματήσει από το να κάνει επιδρομές στο φαγητό μου, το έκανε συνέχεια τα τελευταία χρόνια», είπε ο William -σαν πραγματικός μεγάλος αδερφός.

Prince William accuses his brother of being a food thief. “Stay out of my fridge” now you’re engaged, he tells Harry #RoyalWeddingpic.twitter.com/ik7JfFnLfW

— Chris Ship (@chrisshipitv) November 29, 2017

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton, μένουν στο Kensington Palace μαζί με τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος από εδώ και πέρα θα μένει με την Markle στο Nottingham Cottage που βρίσκεται στην ίδια έκταση. Και, ευτυχώς για τον μεγάλο του αδερφό, θα αρχίσει να φροντίζει περισσότερο το δικό του ψυγείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα