Αυτοαποκαλούμενη «γοργόνα» κυκλοφορούσε ημίγυμνη στην Καλιφόρνια. Τα δάχτυλα των ποδιών της είναι ενωμένα

Σύγχυση προκάλεσε στις αρχές της Καλιφόρνιας η εξεύρεση μιας νεαρής γυναίκας με συνδακτυλία να περιπλανάται ημίγυμνη στους δρόμους. Η γυναίκα δεν έδινε στους αστυνομικούς τα στοιχεία της και έλεγε πως ήταν γοργόνα.

«Δεν γνωρίζω», απαντούσε κάθε φορά που οι αστυνομικοί την ρωτούσαν από που προέρχεται.

Η ίδια ωστόσο θυμόταν ότι το μικρό της όνομα είναι Τζοάν, αν και τα πραγματικά της στοιχεία δεν έχουν εξακριβωθεί. Η γυναίκα είχε εντοπιστεί από διερχόμενους οδηγούς σε κεντρικό δρόμο που συνδέει το Σαν Φρανσίσκο με το Λος Άντζελες και φαινόταν αποπροσανατολισμένη. Τα μαλλιά της ήταν βρεγμένα και η ίδια κυκλοφορούσε σχεδόν γυμνή.

Ένας οδηγός προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, αν και η συμπεριφορά της ήταν περίεργη, ο λόγος της είχε συνοχή. Οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο για να ταυτοποιήσουν την γυναίκα, όμως δεν κατάφεραν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες, και τώρα αναζητούνται τυχόν συγγενείς και φίλοι της.

Αίσθηση προκαλεί ότι η νεαρή, που αυτοαποκαλείται «γοργόνα», πάσχει από συνδακτυλία στα κάτω άκρα. Αυτό σημαίνει ότι τα δάκτυλα του ποδιού της είναι ενωμένα με νηκτική μεμβράνη, όπως των αμφίβιων ζώων.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα