Αφέθηκε με περιοριστικούς όρους η 55χρονη που προσποιούνταν την δημόσια υπάλληλο για να αποσπάσει χρήματα

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το Σάββατο η 55χρονη η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία και τη δικογραφία που ακολούθησε, είχε εξαπατήσει τριάντα έξι άτομα, προσποιούμενη την υπάλληλο διάφορων υπηρεσιών του Δημοσίου στο Ηράκλειο. Είχε αποσπάσει 51.000 ευρώ υποσχόμενη στα θύματα την ένταξή τους σε ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης.

Η γυναίκα,, στην οποία έχει ασκηθεί δίωξη για άπατη σε βαθμό κακουργήματος, κατά την απολογία της σήμερα στον ανακριτή, αρνήθηκε τις κατηγορίες
σε βάρος της και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Πιο συγκεκριμένα, θα εμφανίζεται κάθε 1η και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, ενώ ταυτόχρονα θα καταβάλει χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

Η ίδια συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη με την αυτόφωρη διαδικασία όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι σε συνάντηση που είχε με έναν 27χρονο και μία 26χρονη, απέσπασε συνολικά και από τους δύο 526 ευρώ, υποσχόμενη να τους εντάξει σε διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα.

Στη συνέχεια, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, η 55χρονη από το τέλος του 2011 προσποιούμενη υπάλληλο διαφόρων Δημόσιων Υπηρεσιών και άλλων φορέων τους είχε καταφέρει να αποσπάσει περισσότερα από 51.000 ευρώ από 36 συνολικά άτομα.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα