Αεροσκάφος Airbus A380 ταξίδευε με «τεράστια» τρύπα επί 14 ώρες στον αέρα

.

Οι επιβάτες που ταξίδευαν με πτήση της Emirates για το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας έμειναν έκπληκτοι όταν παρατήρησαν μια τεράστια τρύπα στο πλάι του αεροσκάφους ενώ αποβιβάζονταν.

Οσοι επέβαιναν στο Airbus A380 από το Ντουμπάι αντιλήφθηκαν τη ζημιά καθώς έβγαιναν από το αεροπλάνο μετά από μια πτήση περίπου 14 ωρών την 1η Ιουλίου.

Οι εικόνες του αεροσκάφους, που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτουν την έκταση της τρύπας, που προκλήθηκε από

«τεχνικό σφάλμα» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Emirates Airbus A380 (A6-EVK) departed rwy 30L at Dubai (OMDB), VAE on flight #EK430 to Brisbane, Qld, Australia where it landed safely. After landing, a large hole was seen in the left fuselage, allegedly coming from a detached bolt in the nosegear.https://t.co/o1EqBuJ0bApic.twitter.com/s4p6tIpXDw

— JACDEC (@JacdecNew) July 2, 2022

«Ηταν απολύτως τρομακτικό στην αρχή και το πλήρωμα καμπίνας ήξερε ότι κάτι σοβαρό μπορεί να είχε συμβεί - ήταν αμέσως σε επαφή με το πιλοτήριο», περιέραψε ένας επιβάτης. «Λίγο μετά, συνέχισαν κανονικά. Η ήρεμη συμπεριφορά τους ήταν καθησυχαστική-ήξεραν ότι δεν ήταν καταστροφικό», πρόσθεσε.

Η Emirates εξέδωσε μια δήλωση στην οποία τόνισε ότι η ρήξη δεν επηρέασε «την άτρακτο, το πλαίσιο ή τη δομή του αεροσκάφους».

«Η πτήση EK430 από το Ντουμπάι στο Μπρίσμπεϊν την 1η Ιουλίου παρουσίασε ένα τεχνικό σφάλμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Ενα από τα 22 ελαστικά του αεροσκάφους έσκασε στον αέρα, προκαλώντας ζημιά σε ένα μικρό τμήμα του αεροδυναμικού καλύμματος, το οποίο είναι ένα εξωτερικό πάνελ του αεροσκάφους».

(με πληροφορίες από CNN)

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΑυστρία: Υπουργός που χόρεψε βαλς με Πούτιν έφυγε από τη χώρα, φοβάται για τη ζωή τηςΝέα αινιγματική ανάρτηση του Στέφανου ΤσιτσιπάΣημείωμα γείτονα σε Tiktoker: «Τουλάχιστον κλείνε τα παράθυρα»
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αεροσκάφος Airbus A380,aeroskafos Airbus A380