Αδερφός μέλους των «Πυρήνων της Φωτιάς» ο ένας από τους δράστες της ληστείας στη Γεωπονική Σχολή

Υπό την επίβλεψη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται οι έρευνες για την πρωινή ληστεία στη Γεωπονική Σχολή. Και αυτό διότι, όπως προέκυψε, ο ένας από τους δύο δράστες είναι αδερφός φυλακισμένου μέλους της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη κατά τη διαφυγή του και πλέον στις έρευνες συμμετέχει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για να διαπιστωθεί κατά πόσον μπορεί να σχετίζεται η ληστεία με τα σχέδια για την διεξαγωγή αντάρτικου
πόλεως και του «επαναστατικού ταμείου».

Ο συλληφθείς είχε μηχανάκι το οποίο δεν έπαιρνε μπρος και έτσι αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας. Οι αστυνομικοί τον πρόλαβαν και συνελήφθη. Αυτή την ώρα ο βρίσκεται στα γραφεία της ΓΑΔΑ. Ο νεαρός φέρεται να δήλωσε φοιτητής Πολυτεχνείου, ενώ στην κατοχή του είχε πιστόλι.

Ο συνεργός του δεν εντοπίστηκε από την Αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται ότι τελικά δεν κρύφτηκε κάπου μέσα στη Γεωπονική Σχολή αλλά κατάφερε να διαφύγει. Η έρευνα που έγινε κατόπιν συνεννόησης Πρύτανη, Εισαγγελέα και Αστυνομίας εντός του εκπαιδευτικού ιδρύματος απέβη άκαρπη.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα