TikToker αποκαλύπτει τον απίθανο τρόπο που παρατάει κάθε δουλειά και γίνεται viral

.

Η TikToker Σαβάνα Μπενεβέντι, γνωστή με το όνομα @highspeedfan, συγκέντρωσε περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια προβολές σε ανάρτηση στην οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της όλους τους κωμικοτραγικούς τρόπους με τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει τις διάφορες δουλειές που έπιασε όλα αυτά τα χρόνια, αμέσως με το που της ζητούταν το οτιδήποτε θα μπορούσε να την βάλει σε ταλαιπωρία.

Η πρώτη δουλειά που ανέφερε ήταν για λογαριασμό της Amazon, με πλήθη άλλων TikTokers να την χειροκροτούν για την «ηρωϊκή» έξοδό

της από την εταιρεία. Η Σαβάνα, αφού πληρώθηκε για τον πρώτο μήνα προσαρμογής, κατά τον οποίο δεν έκανε ουσιαστικά τίποτα, αμέσως μόλις της ανατέθηκαν οι πρώτες αρμοδιότητες, άρχισε να περνά ολόκληρη τη βάρδια αραχτή στον χώρο του διαλείμματος.

Η Μπενεβέντι, ανοίγει το βίντεο λέγοντας «Πρόκειται για μια συνταγή που ακολουθώ σταθερά. Με αυτό τον τρόπο έχω παρατήσει κάθε δουλειά και θα σας αποκαλύψω και τις διάφορες αιτίες», το βίντεό της η Beneventi.

Στη συνέχεια η TikToker, απαρίθμησε τα πόστα από τα οποία έχει περάσει στο παρελθόν και αποκάλυψε τί την εξώθησε στην παραίτηση σε κάθε ένα από αυτά.

Αναφορικά με την Amazon, η Σαβάνα αναφέρει: «Όλοι σε παρακολουθούν ασταμάτητα, και αυτό με κούρασε τόσο πολύ. Οπότε, άρχισα να ακολουθώ τη συγκεκριμένη τακτική. Ενώ δηλαδή ήμουν υπό επιτήρηση, καθόμουν στον χώρο του διαλείμματος δέκα ώρες την ημέρα. Το έκανα αυτό για περίπου ένα μήνα μέχρι στο τέλος να με απολύσουν».

Στη συνέχεια η Σαβάνα εργάστηκε σε μια πιτσαρία, όπου αιτία της αποχώρησής της ήταν η συμπεριφορά των πελατών. «Θα εκπλαγείτε με το πόσοι πελάτες γίνονται εξαιρετικά αγενείς για μια πίτσα. Κάποια στιγμή, κυριολεκτικά τρελάθηκα τόσο πολύ που βρέθηκα να βρίζω έναν πελάτη και όταν συνειδητοποίησα αμέσως τί έκανα είπα στον εαυτό μου: ”Δεν υπάρχει επιστροφή”. Έπειτα κοίταξα πίσω μου, και είπα: ”Πρέπει να βγω έξω για ένα λεπτό” και στη συνέχεια πήρα το δρόμο προς το σπίτι. Δεν επέστρεψα ποτέ», διηγείται η ίδια.

Έπειτα, βρέθηκε να εργάζεται για μια δημοφιλή αλυσίδα εστιατορίων που πλέον έχει κλείσει οριστικά. «Αυτή η δουλειά ήταν απίστευτα βαρετή. Άρχισα το κάπνισμα μόνο και μόνο για να μπορώ να βγω έξω και να κάνω περίπου ένα εκατομμύριο διαλείμματα καπνίζοντας, ώστε να μην χρειάζεται να κάνω τη δουλειά μου», αναφέρει σχετικά με αυτή της την εργασιακή εμπειρία. Έτσι, μια μέρα που της ζητήθηκε από τη διεύθυνση να μείνει λίγο παραπάνω, εκείνη έφυγε κανονικά στο ωράριο της. Και όπως το περιμέναμε, άλλη μια φορά, η Σαβάνα δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι φαν άρχισαν να μοιράζονται τις δικές τους εργασιακές εμπειρίες από την Amazon.

«Όταν δούλευα στην Αmazon, κοιμόμουν στην τουαλέτα τρεις-τέσσερις ώρες την ημέρα. Αυτό συνέβη τρεις φορές πριν τα παρατήσω», ισχυρίστηκε ένας.

Επίσης, υπήρξαν κι άλλοι που μοιράστηκαν τους δικούς τους λόγους για τους οποίους έχουν κατά καιρούς αναγκαστεί να εγκαταλείψουν μια δουλειά.

«Αν ένας διευθυντής είναι υπερβολικά επιθετικός και φωνάζει όλη την ώρα, φεύγω αμέσως», έγραψε κάποιος, με πολλούς να επικροτούν τη στάση του.

@highspeedfan#greenscreen#jobsearch#jobtips#worklife#joblife#badday#customerservice#customerservicebelike#annoyingjobs#quittingmyjob#rant#story#storytime#funny#relatable#comedy#viral#trending#fypシ♬ original sound - Savannah Beneventi

Πηγή: dailydot

Πριν φύγετε...Η μεγαλύτερη δοκιμή 4ήμερης εργασίας αποκαθηλώνει τις αντιλήψεις περί ωραρίου-παραγωγικότηταςΑντριάν Σολάνο: Ο «χειρότερος σκιέρ αντοχής του κόσμου» ή ένας ήρωας;Σκότωσε μητέρα μπροστά στα παιδιά της - Εξι ημέρες νωρίτερα είχε δολοφονηθεί και ο αδελφός της
Keywords
Τυχαία Θέματα