Ηλεία: Ξέθαψαν άνδρα 1,5 χρόνο μετά το θάνατο του

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η εκταφή ενός άντρα ενάμιση χρόνο μετά το θάνατο του, που έγινε στα Μακρίσια την Παρασκευή, έχει συγκλονίσει τους κατοίκους στο κεφαλοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων.

Παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, της Αστυνομίας και της Ιατροδικαστού Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, έγινε σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ηλεία Live η εκταφή ενός άντρα που πέθανε στην Γερμανία όπου ζούσε και εργαζόταν και κηδεύτηκε στη γενέτειρα του.

Σύμφωνα

με πληροφορίες η οικογένεια του νεκρού βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη αναζητώντας πιθανές ευθύνες σε ότι αφορά τα αίτια του θανάτου του.

Η σορός, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ώστε να ληφθεί βιολογικό υλικό προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία που θα μπορέσουν να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια και να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν.

Πηγή: Ηλεία Live

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΘεσσαλονίκη: Στη φάκα της ΕΛΑΣ 35χρονος παιδόφιλος που παρίστανε τον αστυνομικόΝικολαϊδης: Το 85% των παιδιών που μπαίνουν σε ιδρύματα κακοποιούνται από την πρώτη βδομάδαΘεσσαλονίκη: Τι προσελκύει τους τουρίστες στην πρωτεύουσα του Βορρά
Keywords
Τυχαία Θέματα