Microsoft: Το 2008 προειδοποιήσαμε τον Μπιλ Γκέιτς να σταματήσει να φλερτάρει εργαζόμενη

Στελέχη της Microsoft το 2008 είχαν προειδοποιήσει τον Μπιλ Γκέιτς να σταματήσει να στέλνει emails στα οποία φλέρταρε μια εργαζόμενη, μα σταμάτησαν να ασχολούνται με το θέμα όταν τους είπε ότι θα σταματούσε, αποκάλυψε η εταιρεία τη Δευτέρα.

Η Wall Street Journal ήταν η πρώτη που είχε γράψει ότι ο Μπραντ Σμιθ, τότε επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Microsoft

και πλέον πρόεδρος της εταιρείας, και άλλο ένα στέλεχος, είχαν συνάντηση με τον Γκέιτς αφού η εταιρεία ανακάλυψε ανάρμοστα emails σε μια εργαζόμενη μέσου επιπέδου.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Γκέιτς δεν αρνήθηκε ότι είχε λάβει χώρα αυτή η επικοινωνία, και μέλη του συμβουλίου της Microsoft που ενημερώθηκαν για αυτά αρνήθηκαν να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες επειδή δεν είχε υπάρξει σωματική επαφή/ αλληλεπίδραση μεταξύ του Γκέιτς και της εργαζόμενης.

Η Microsoft αρνήθηκε να προβεί σε σχόλια τη Δευτέρα πέραν του να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ της WSJ. Ο Σμιθ δεν απάντησε σε ερώτημα που του απευθύνθηκε μέσω της εταιρείας.

Το ιδιωτικό γραφείο του Γκέιτς ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του πως «αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, φήμες που ανακυκλώνονται από πηγές που δεν έχουν απευθείας γνώση, και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα». Δεν προέβη σε περαιτέρω σχόλια.

Η προειδοποίηση το 2008 η οποία αναφέρθηκε έλαβε χώρα πάνω από μια δεκαετία πριν ο τεχνολογικός κολοσσός αναθέσει, λόγω παρόμοιας φερόμενης συμπεριφοράς, σε δικηγορικό γραφείο να διερευνήσει επιστολή από μηχανικό που υποστήριξε ότι είχε επί σειρά ετών σεξουαλική σχέση με τον Γκέιτς.

Η έρευνα προηγήθηκε της αποχώρησης του Γκέιτς από το συμβούλιο της Microsoft πέρυσι, μα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας μέχρι την ανακοίνωση του Μπιλ Γκέιτς και της Μελίντα Φρεντς Γκέιτς πως δίνουν τέλος στον 27ετή γάμο τους. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Squid Game: 30 μυστικά από τα παρασκήνια που λίγοι γνωρίζουνΑρχαίο σπαθί, πιθανώς σταυροφόρου, βρέθηκε στα ανοιχτά του ΙσραήλΟι μόνες 22 χώρες στον πλανήτη στις οποίες δεν εισέβαλλε ποτέ η Βρετανία (χάρτης)
Keywords
Τυχαία Θέματα