LIVE: Το τέλος της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ

Τις τελευταίες στιγμές της προεδρίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τα «τέσσερα καταπληκτικά χρόνια» που πέρασε τον Λευκό Οίκο, κατά την διάρκεια σύντομης ομιλίας του στην Βάση Αντριους.

Ο απερχόμενος πρόεδρος δεν θα υποδεχθεί τον Τζο Μπάιντεν στην αμερικανική προεδρία, αλλά ευχήθηκε καλή τύχη στην νέα αμερικανική κυβέρνηση.

«Θα επιστρέψω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», είπε απευθυνόμενος στους οπαδούς του που είχαν συγκεντρωθεί για

να παρευρεθούν στην αποχαιρετιστήρια τελετή στην Βάση Άντριους. Παρόντα ήταν τα μέλη της οικογένειάς του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Πάντως εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου είπε ότι ο Τραμπ άφησε στον Μπάιντεν μια επιστολή.

Μετά την ομιλία στη βάση Άντριους, ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ αποχώρησαν με το Air Force One για τη Φλόριντα, όπου ο απερχόμενος πρόεδρος θα πάει στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς. Μετά το Air Force One θα επιστρέψει στο Μέριλαντ όπου θα είναι στη διάθεση του νέου προέδρου, Τζο Μπάιντεν.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Πρόστιμο 300 ευρώ σε στρατιωτικούς που γυρνούσαν σπίτι τους - Η απάντηση του Υπ. Αμυνας Κείμενο υπέρ του Κουφοντίνα υπογράφουν 15 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ο Τραμπ και η Μελάνια μπήκαν στο ελικόπτερο και αποχαιρέτησαν τον Λευκό Οίκο
Keywords
Τυχαία Θέματα
LIVE, Ντόναλντ Τραμπ,LIVE, ntonalnt trab