13 ιδέες δώρων για όσους βρίσκονται σε καραντίνα

Κατά την διάρκεια των γιορτών πολλοί είναι εκείνοι που θα μαζευτούν για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, όμως υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε καραντίνα -και μπορεί να βρίσκονται για πολύ ακόμα.

Με τα αυξανόμενα κρούσματα κορονοϊού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τουλάχιστον ένας από τους φίλους, τους συναδέλφους ή τα μέλη της οικογένειάς μας να περάσει τις γιορτές σε καραντίνα, με ή χωρίς παρέα.

Σε μία ανάλογη περίπτωση, μπορούμε με απλές ιδέες να φτιάξουμε τη διάθεση

τους στέλνοντάς τους ένα δώρο. 

Δεν είναι εύκολο να περνάμε τις γιορτές χωρίς τους αγαπημένους μας ανθρώπους, αλλά είναι ακόμα πιο δύσκολο να περνάει κανείς τις μέρες αυτές μόνος του στην απομόνωση. 

Για αυτό ας κάνουμε αυτούς τους ανθρώπους να χαμογελάσουν, στέλνοντάς τους ένα χαριτωμένο μήνυμα μαζί με το δώρο. Η λίστα με προσεγμένα δώρα που ακολουθεί θα βοηθήσει όποιον βρίσκεται σε απομόνωση, ενώ παράλληλα θα  είναι μια πράξη που δείχνει πόσο τους σκεφτόμαστε.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΧριστούγεννα σε fast-forwardΟ εφιάλτης των ταξιδιωτών: Πάνω από 8.500 ακυρώσεις πτήσεων τα Χριστούγεννα. 1.400 μόνο σήμεραΗ τρέλα των Χριστουγέννων
Keywords
Τυχαία Θέματα