Τα Balenciaga looks της Kim Kardashian στο SNL ήταν τόσο αναμενόμενα όσο και τα αστεία της

Μπορώ να δηλώσω και επίσημα, ότι δεν είμαι φαν του στιλ της Kim Kardashian. Στην post-Kanye West εποχή, του ανθρώπου, δηλαδή, που στην πραγματικότητα ανέδειξε και εξέλιξε το στιλ της διάσημης περσόνας, οι εμφανίσεις της Kim, νιώθω ότι δεν ανταποκρίνονται απόλυτα στην προσωπικότητά της. Ξέρω ότι αυτή δεν είναι μια δημοφιλής άποψη, μιας και υπάρχουν πολλοί που αντιλαμβάνονται το στιλ της διαφορετικά από εμένα. Αλλά αυτό είναι και το ωραίο με τη μόδα.

Οι διαφορετικές απόψεις που προκύπτουν από τον διαφορετικό τρόπο που την αντιλαμβάνεται κανείς, όπως και το στιλ ενός δημόσιου ή μη προσώπου.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι το στιλ της Kim είναι καλοστημένο. Αλλά, (μου) λείπει η προσωπική της ενδυματολογική ταυτότητα. Δεν πιστεύω, λοιπόν, ότι όλα αυτά τα Balenciaga looks που φόρεσε η Kim Kardashian στο SNL, είναι ρούχα που πραγματικά γουστάρει να φοράει η Kim. Είναι το “buzz” που την ελκύει και είναι φυσικά ο Kanye (ο προσωπικός της στιλίστας) που επιμένει να θέλει να παρουσιάζει την Kim ως μια μικρογραφία του εαυτού του (αν ήταν γυναίκα). Χώρισε η Kim από τον Kanye. Μπορεί πια να μας παρουσιάσει την αληθινή ενδυματολογική της ταυτότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα