Η Άννα Διαμαντοπούλου έχει κινδυνεύσει για τα κορίτσια στις βιτρίνες του Άμστερνταμ

Το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με λέξεις όπως «μεταρρύθμιση», «ισότητα» και «ευρωπαϊκή πορεία». Παράλληλα με τους συνειρμούς που κάνουμε όλοι για εκείνη, στο δικό μου μυαλό η Άννα Διαμαντοπούλου αποτυπώνεται με δύο πολύ συγκεκριμένες εικόνες. Μία, όπως μου την περιέγραψαν και μία πιο καθημερινή. Η πρώτη αφορά την ιστορία που μου είχε αφηγηθεί μια πολύ καλή φίλη πριν χρόνια. Σε αυτή, ένα καλοκαιρινό βράδυ διακοπών σε κάποιο απομακρυσμένο εναλλακτικό νησί, όπου βρίσκεται με την οικογένειά της, η Άννα Διαμαντοπούλου συνομιλεί για πολλές, πολλές

ώρες με μία παρέα φοιτητριών με πολιτικές απόψεις σαφώς διαφορετικές και αρκετά συγκρούομενες με τις δικές της, ώσπου τα τείχη πέφτουν και γίνονται φίλες. Η δεύτερη είναι μια εικόνα που έρχεται από τη γειτονιά μου και κρίνοντας από το πόσο συχνά την συναντώ τυχαία, μένουμε πολύ κοντά. Κάθε άνθρωπος έχει μια αύρα. Παρατηρώντας τη δική της, η Άννα Διαμαντοπούλου διαθέτει το πιο καθαρόαιμο και εξευγενισμένο ευρωπαϊκό DNA.

Με αφορμή τη συμμετοχή της ως ομιλήτρια στο πολυαναμενόμενο Most Powerful Women Summit την Πέμπτη 15 Απριλίου η Άννα Διαμαντοπούλου, η Πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πρώην Επίτροπος της ΕΕ και πρώην Υπουργός, συζητά με το LadyLike για το πού στέκεται η σύγχρονη γυναίκα αλλά και για το πώς έχει επιλέξει η ίδια να σταθεί με ισορροπία στο πολύπλοκο ταμπλό της πολιτικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άννα Διαμαντοπούλου, Άμστερνταμ,anna diamantopoulou, amsterntam