Γιάννα Tερζή, πού το έκρυβες τόσο χιούμορ;

12:39 7/7/2020 - Πηγή: Ladylike

Σύμφωνα με τον νόμο του κάρμα ο άνθρωπος δρέπει, αναπόφευκτα, τους καρπούς των πράξεων και των σκέψεών του. Δράση και αντίδραση. Αίτιο και αποτέλεσμα. Όσο γράφω αυτές τις λέξεις η Γιάννα Τερζή ανεβάζει ένα story στο οποίο υπάρχει η παρακάτω πρόταση: «Το να είσαι καλός άνθρωπος είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας».

Και κάπως έτσι οι σκέψεις μας ταυτίστηκαν. Η συνάντησή μας μπορεί να ήταν σύντομη, ήταν όμως αρκετή για να καταλάβω πως είναι ένας άνθρωπος που έχει τη δύναμη και τη θέληση να αλλάζει τη ζωή του από τα θεμέλια

για να την ξαναχτίσει, ακολουθώντας το όνειρό του.

Μουσική, μελωδίες και στίχοι στις αποσκευές. Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ατλάντα, Αθήνα vol.2. Η περίοδος της καραντίνας ήταν μία ευκαιρία να επανασυστηθεί στο ευρύ κοινό. Γιατί μπορεί η οικογένειά και οι φίλοι της να ήξεραν ότι το χιούμορ είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματά της, αλλά όλοι εμείς το ανακαλύψαμε μέσα από τα social media της. Και η μεγάλη εικόνα ξεκαθάρισε.

Χιούμορ, μεγάλη ευλογία. Μιλήσαμε για τα παιδικά της χρόνια στην Τούμπα, την κάθοδό της στα μπουζούκια της Αθήνας, τις πόρτες που άνοιξαν (;) με το όνομα Τερζή, την απόφαση φυγής στην Αμερική και το δημιουργικό σήμερα που περιλαμβάνει πολλή μουσική και έμπνευση. Hint: ετοιμάζει από Σεπτέμβρη μια συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ και θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal. Ακολουθούν λόγια όμορφα από μία πολύ όμορφη γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα