GNTM 3: Το λεοπάρ κοστούμι της Βίκυς Καγιά ήταν το τέλειο outfit για να πάθουμε εμμονή

11:35 8/9/2020 - Πηγή: Ladylike

Θα σου πω τι πιστεύω για το στιλ της Βίκυς Καγιά. Θεωρώ ότι σαν μια γυναίκα με καριέρα στον χώρο της μόδας, αυτό την έχει βοηθήσει να έχει αισθητική. Έχει δει πράγματα, έχει φορέσει ρούχα πασίγνωστων designers στην πασαρέλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα θα σου προσφέρει, αυτό που λέμε, “eye for fashion”, αλλά σίγουρα διευρύνει τους ορίζοντές σου.

Αυτό -και η ωριμότητα που έρχεται πακέτο με την ηλικία-, της έχει δώσει όλα τα εφόδια για να γνωρίζει τι δείχνει ωραίο πάνω της και τι όχι.

Ακούγεται εύκολο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Το να μπορείς να αναδεικνύεις ακόμα και το πιο απλό ρούχο που έχεις στη ντουλάπα σου, είναι προνόμιο και στοιχείο αυτοπεποίθησης. Όλα αυτά τα στοιχεία, χαρακτηρίζουν και τα outfits της Βίκυς Καγιά.

Αλλά αυτό που, κατά τη γνώμη μου, δείχνει σημαντικότερο, είναι να πειραματίζεσαι κάθε τόσο. Με ρούχα ή styles που μπορεί να μην είναι απόλυτα το στιλ σου, αλλά να μπορείς να φέρεις στα «μέτρα» σου. Αυτό έκανε και η Βίκυ Καγιά με το λεοπάρ κοστούμι που φόρεσε στην πρεμιέρα του GNTM 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα