Ο εφοπλιστής Θέμης Πετράκης παντρεύτηκε στο παρεκκλήσι της οικογενειακής έπαυλης την καλλονή Nina Yankovskiy

11:08 8/9/2020 - Πηγή: Espresso

Με δόξες και τιμές τελέστηκε στην Εκάλη o πιο chic γάμος της χρονιάς, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεου! Γαμπρός, ο εφοπλιστής Θέμης Α. Πετράκης και νύψη, η καλλονή Nina Yankovskiy.

Το μυστήριο τελέστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στον εξωτερικό χώρο του παρεκκλησίου του Αγίου Ανδρέα, που βρίσκεται στην έπαυλη της οικογένειας Πετράκη, σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο γαμπρός, με μαύρο κοστούμι και λευκό παπιγιόν, και τους

πέντε φίλους και κουμπάρους στο πλευρό του, περίμενε με αγωνία την αγαπημένη του έξω από το παρεκκλήσι.

Η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της Pavel, με τους καλεσμένους να μένουν άφωνοι από την ομορφιά της και το νυφικό της, που παρέπεμπε στην Γκρέις Κέλι.

Το βράδυ της Παρασκευής η κίνηση στους δρόμους της Εκάλης ήταν μεγάλη και τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυξημένα, καθώς περισσότερα από 100 άτομα έδωσαν το «παρών» στο γαμήλιο δείπνο που ακολούθησε μετά τον γάμο.

Ο τεράστιος κήπος της φωταγωγημένης έπαυλης ήταν στολισμένος με άσπρα κεριά, καλάθια με ορτανσίες, παιώνιες και τριαντάφυλλα.

Γύρω από την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα είχαν στηθεί οι ροτόντες που υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, οι οποίοι ήταν αποκλειστικά φίλοι και συμφοιτητές των νεονύμφων. Αν και πολλοί κοσμικοί επιθυμούσαν -σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso»- να παρευρεθούν στο γαμήλιο δείπνο, η λίστα ήταν πολύ αυστηρή και δεν προέβλεπε καμία παρατυπία, λόγο του κορωνοϊού, μια και η οικογένεια προσπαθούσε να τηρήσει όλα τα μέτρα για τους καλεσμένους της.

Τόσο το art de la table όσο και το γαμήλιο μενού του δείπνου ήταν μοναδικά, ενώ δεκάδες γκαρσόνια σέρβιραν τους καλεσμένους, ώστε να μη σηκώνεται κανείς…

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο επιχειρηματίας Σταύρος Μαντόπουλος με την αγαπημένη του Όλγα Φαρμάκη, ο Νίκος Κριθαριώτης με τη σύζυγό του Ναστάζια Δαρίβα και ο καλός φίλος και ένας εκ των κουμπάρων Θάσος Παπούης με τη σύζυγό του Βίβιαν Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εφοπλιστικό ζεύγος Ανδρέα Πετράκη σκοπεύει το καλοκαίρι του 2021, εφόσον θα έχει περάσει και ο εφιάλτης της πανδημίας, να παραθέσει μεγάλη δεξίωση προς τιμήν των νεονύμφων.

Keywords
Τυχαία Θέματα