Η Schiaparelli εμφάνιση της Chiara Ferragni είναι τόσο δυναμική όσο και η ίδια

11:12 25/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Chiara Ferragni ξέρει τον τρόπο να εντυπωσιάζει και αυτή τη φορά επέλεξε total white για την επίδειξη μόδας Schiaparelli Haute Couture για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022 στο Παρίσι. Είναι πλέον βέβαιο ότι η Chiara συγκαταλέγεται στα αγαπημένα ονόματα του οίκου, σε μια φιλία που γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η ίδια επισκέφθηκε το ατελιέ του maison στη γαλλική πρωτεύουσα. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη η παρουσία της στην front row

του runway που δημιούργησε ο Daniel Roseberry, στη πρώτη πασαρέλα με φυσική παρουσία από την αρχή της πανδημίας. Για την περίσταση, η Ιταλίδα fashionista προτίμησε ασπρόμαυρη εμφάνιση από τη συλλογή φθινοπώρο/χειμώνα 2021.

@chiaraferragni/instagram

Διάλεξε ένα μακρύ λευκό παλτό από μαλλί και κασμίρ, με λεπτή σιλουέτα κλεψύδρας, λαιμόκοψη V με απαλά ρεβέρ, λεπτομέρεια από πλεγμένες κορδέλες με χρυσές μεταλλικές οπές στην πλάτη και τρισδιάστατο στήθος που θυμίζει τα εμβληματικά σπειροειδή σουτιέν που φορούσε η Madonna για την περιοδεία της Blonde Ambition το 1990.

@chiaraferragni/instagram

Η Ferragni επεκτείνει το brand της στην Ιταλία και η επίσημη ανακοίνωση έγινε ταυτόχρονα με την έναρξη της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι. «Είμαι περήφανη να μοιραστώ επίσημα τις υπέροχες επιδόσεις των εταιρειών μου μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο. Το να είσαι γυναίκα καριέρας σημαίνει να πιστεύεις στην ομαδική δουλειά και να μοιράζεσαι στόχους και αποτελέσματα, και αυτός είναι ο λόγος που θέλω να γιορτάσω αυτό το ορόσημο με κάθε άτομο που εργάζεται στο πλευρό μου. Ως γυναίκα και επιχειρηματίας, ποτέ δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο, αλλά εργάζομαι σκληρά κάθε μέρα για να κάνω το αύριο μια καλύτερη μέρα. Ποτέ μην σταματήσεις να ακολουθείς τα όνειρά σου και να παλεύεις για αυτά», είπε η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Όσο για την SS22 συλλογή του Schiaparelli, δυναμική και πρωτοποριακή όπως και η Chiara χαρακτηρίζεται από φορέματα εμπνευσμένα από τη μοναστηριακή ρόμπα, τις αστρικές συμμετρίες και τα λουλούδια, όλα σε ασπρόμαυρο φόντο. Σίγουρα η άνοιξη θα είναι γεμάτη statement εμφανίσεις.

Schiaparelli SS22 Schiaparelli SS22 Schiaparelli SS22 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Schiaparelli (@schiaparelli)

Keywords
Τυχαία Θέματα