Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ανοιχτή σε νέες προτάσεις μετά το GNTM – Τι είπε για τα ζευγάρια στο ριάλιτι μόδας

«Μου αρέσει η τηλεόραση. Τώρα, αν θα είναι εμπρός ή πίσω από τις κάμερες, δεν με ενδιαφέρει και τόσο», δηλώνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα. «Όταν μου πρότειναν να είμαι στην επιτροπή, ανησυχούσα μήπως επηρέαζε τον ρόλο της art director. Ήθελα να δω αν θα μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά όλα είναι μια χαρά» αναφέρει η ίδια.

Έχετε αδικήσει κάποιον διαγωνιζόμενο; Κρίνετε βάσει και προσωπικοτήτων;

«Τα παιδιά τα βλέπουμε μόνο στο σετ.

Εκεί θα δεις ποιος είναι πιο συνεργάσιμος, ποιος βγάζει υλικό πιο γρήγορα από κάποιον άλλον. Στη μόδα δυστυχώς δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Όλοι έχουμε πολύ συγκεκριμένη οπτική γωνία, γι’ αυτό υπάρχουν και τέσσερις κριτές, για να έχεις τέσσερις διαφορετικές απόψεις. Δεν νιώθω ότι υπάρχει αδικία, γιατί είναι όλα υποκειμενικά. Δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός όταν κρίνεις μια εικόνα. Εάν κρίναμε τους χαρακτήρες τους, θα έπρεπε να κρίνουμε με συμπάθειες ή μη συμπάθειες».

Πιστεύετε πως τα ερωτικά των παικτών ίσως τους έχουν απομακρύνει από τον στόχο τους;

«Στα 20 είσαι ένας άνθρωπος στην καλύτερη ερωτεύσιμη ηλικία σου και το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό όλο αυτό που συμβαίνει. Ερωτεύεσαι, ενθουσιάζεσαι και απογοητεύεσαι, αλλά τους στόχους σου δεν τους ξεχνάς».

Tα αγόρια πάνε καλύτερα από τα κορίτσια;

«Η δεκάδα των αγοριών ήταν πολύ δυνατή, αλλά δεν πιστεύω ότι πηγαίνουν καλύτερα. Tα αγόρια είναι πιο ανταγωνιστικά και τους είναι πιο εύκολο να τσαλακωθούν. Τα κορίτσια νιώθουν ότι είναι όμορφα και δεν θέλουν να χάσουν αυτό το στοιχείο τους».

Συνεχίστε την ανάγνωση ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα