Ξεχάστε τo πολύπλοκo μακιγιάζ ματιών – οι παρακάτω απλοί τρόποι εφαρμογής των σκιών κάθε άλλο παρά βαρετοί είναι

20:30 2/3/2024 - Πηγή: InStyle
5 απλοί τρόποι να εφαρμόσετε τις σκιές σας για το πιο edgy, μοντέρνο αποτέλεσμα.

Εν έτει 2024, τα περίπλοκα, multi-layered μακιγιάζ ματιών έχει παρέλθει. Τα makeup looks γενικότερα απλοποιούνται παρέχοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Και οι τάσεις στο βλέμμα δεν αποτελούν εξαίρεση. (Τέλεια νέα για εσάς που δεν ‘πιάνουν’ τα χέρια σας ή για εσάς που δε θέλετε να αφιερώνετε χρόνο στο μακιγιάζ σας).

Προϊόντα όπως τα πολυχρηστικά sticks, ρουζ, bronzers, ή ακόμα και τα κραγιόν σάς προσκαλούν να υιοθετήσετε την τακτική swipe-and-go,

με μοναδικό blending εργαλείο τις άκρες των δαχτύλων σας.

Σκιά σε γραμμή View this post on Instagram

A post shared by Laura Klein (@lauraelizabethklein)

Ποιος είπε ότι η σκιά πρέπει να καλύπτει ολόκληρο το βλέφαρο; Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για eyeliner με γωνία (βουτήξτε το σε λίγο νερό για περισσότερη σταθερότητα και ένταση) και τοποθετήστε τη σκιά της αρεσκείας σας κατά μήκος της πάνω γραμμής των βλεφαρίδων. Το αποτέλεσμα; Μια απίθανη πινελιά χρώματος και/ή λάμψης σε λιγότερο από ένα λεπτό. Εύκολο, άνετο.

Ρουζ ως σκιά View this post on Instagram

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Τα τελευταία χρόνια η ρουτίνα μου στο μακιγιάζ έχει σταδιακά απλοποιηθεί. Στο νεσεσέρ μου πλέον κυριαρχούν πολυλειτουργικά προϊόντα που εξυπηρετούν περισσότερους από έναν ρόλους. Τα κρεμώδη ρουζ και bronzers σε μορφή στικ είναι τέλεια και ως σκιές ματιών (και όποια έχει κάτι τέτοιο στη συλλογή της θα συμφωνεί μαζί μου). Είναι εύκολα στην εφαρμογή, διαρκούν πολύ και συμπληρώνουν αρμονικά το μακιγιάζ.

Μονοχρωματικό φωτεινό View this post on Instagram

A post shared by Violette (@violette_fr)

Επειδή ένα μακιγιάζ ματιών είναι εύκολο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετό. Οι κρεμώδεις και υγρές σκιές ματιών είναι ιδανικές για μονοχρωματικά looks. Και αν θέλετε να γίνετε λίγο πιο δημιουργικές, επιλέξτε ένα πιο έντονο, φωτεινότερο χρώμα αντί για ένα ουδέτερο.

Γήινο, ελαφρώς smokey View this post on Instagram

A post shared by Tobi Henney (@tobimakeup)

Τα smokey μάτια δεν είναι πλέον τόσο έντονα ή περίπλοκα όσο παλιά. Χρειάζεστε μόνο τρεις αποχρώσεις για να αναπαράγετε αυτή την εμφάνιση. Ένα ζεστό καφέ απλωμένο στο βλέφαρο, ένα σκούρο γκρι ή καφέ κατά μήκος της εξωτερικής γραμμής των βλεφαρίδων και ένα φωτεινό σαμπανί χρώμα στην εσωτερική γωνία. Απίθανο.

Glossy βλέφαρα View this post on Instagram

A post shared by A n a (@anaasmood)

Φέτος, οι τάσεις στις σκιές ματιών έχουν λιγότερο να κάνουν με το χρώμα και περισσότερο με την υφή. Οι ματ και λαμπερές εμφανίσεις μπορεί να είναι οι πιο προφανείς επιλογές, αλλά μια glossy υφή είναι ακόμα πιο σύγχρονη. Είναι ένα look ιδανικό για το καλοκαίρι – και είναι τόσο εύκολο. Εφαρμόστε τη σκιά με τα δάχτυλά σας και απλώστε ένα διάφανο γκλος από πάνω. Έτοιμες!

Keywords
Τυχαία Θέματα