Αν θέλετε να φορέσετε δερμάτινο σορτς, η Sydney Sweeney έχει τον τρόπο

16:00 2/3/2024 - Πηγή: InStyle

Καθώς η άνοιξη πλησιάζει, ένα κομμάτι που θα κυριαρχήσει στο χώρο της μόδας είναι τα δερμάτινα σορτς. Είναι ένα ρούχο που αναδεικνύει την αυτοπεποίθηση και τη σιλουέτα, προσθέτοντας μια δόση αιχμηρής αισθητικής σε κάθε εμφάνιση. Όταν λοιπόν μιλάμε για το πώς να φορέσετε αυτό το εμβληματικό κομμάτι, η Sydney Sweeney αναμφισβήτητα έχει τον τρόπο.

Total leather, total sexy

Στην τελευταία της

εμφάνιση, η Sydney Sweeney επέλεξε ένα σύνολο από την συλλογή Supriya Lele Fall 2024 που ανέδειξε τέλεια την πιο δυναμική της πλευρά. Το δερμάτινο ολόσωμο σορτς με τον ιδιαίτερο γιακά ήταν στο επίκεντρο του look. Το συνδύασε με μια Givenchy Antigona Mini Leather Corset Bag που προσέδωσε μια δόση ροκ αισθητικής ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με εντυπωσιακά Alexander McQueen Punk Rivet Cat-Eye γυαλιά ηλίου σε μαύρο. To διάφανο καλσόν έκανε έξτρα «καπνιστή» την εικόνα, η οποία με λίγη φαντασία θα μπορούσε να παραπέμπει σε Matrix.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Supriya Lele (@supriya_lele)

Aspen vibes

Σε μια διαφορετική εμφάνισή της, η Sydney Sweeney αποφάσισε να παίξει με διαφορετικά στοιχεία και χρώματα, αλλάζοντας τον τόνο του στιλ της αλλά διατηρώντας το μαύρο δερμάτινο σορτς ως κεντρικό στοιχείο. Φορώντας ένα Lapointe κασμιρένιο πουλόβερ με γούνινες μανσέτες σε oversized μέγεθος και εκρού απόχρωση με δερμάτινο σορτς σε hot μήκος, δημιούργησε ίσως το πιο sexy cozy look του χειμώνα. Τα Gucci γυαλιά ηλίου και τα Jennifer Fisher σκουλαρίκια ολοκλήρωσαν το στιλ της με μια δόση διακριτικού glam. Από την άλλη, οι δερμάτινες μαύρες μπότες έκαναν το outfit ιδανικό για βράδυ και… για Aspen καταστάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LAPOINTE (@lapointe)

Τι κρατάμε από τις εμφανίσεις αυτές; Το ότι τα δερμάτινα σορτς θα είναι ο πρωταγωνιστής της άνοιξης!

Keywords
Τυχαία Θέματα