Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα Ανάκτορα τιμούν την ημέρα των 97ων γενεθλίων της – Τα συγκινητικά μηνύματα

12:33 21/4/2023 - Πηγή: InStyle

Σήμερα θα ήταν τα 97α γενέθλια της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ και τα Ανάκτορα έσπευσαν να τιμήσουν την ημέρα όπως και οι θαυμαστές της, που σηματοδότησαν την επέτειο με γλυκά αφιερώματα και μηνύματα στα social media.

H βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Βρετανίας γεννήθηκε πριγκίπισσα Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαίρη στις 2.40 π.μ. στις 21 Απριλίου 1926. Ήταν το πρώτο παιδί του τότε δούκα και της δούκισσας της Υόρκης, του μετέπειτα βασιλιά Γεωργίου ΣΤ’ και της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ γεννήθηκε

με καισαρική τομή στην οδό Μπρούτον 17, στο σπίτι στο Μέιφερ των γονέων της μητέρας της, του κόμη και της κόμισσας του Στράθμορ. Το 2022 γιόρτασε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο στον θρόνο, δηλαδή τα 70 χρόνιας μοναρχίας της, πριν φύγει από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών τον Σεπτέμβριο.

Today would have been the 97th birthday of Her Majesty Queen Elizabeth II pic.twitter.com/XDOWaHy5SQ

— Sarahsecret (@sarahdiaryz) April 21, 2023

Με αφορμή τα σημερινά 97α γενέθλια της αείμνηστης βασίλισσας, οι ακόλουθοί της μπήκαν στο Twitter για να μοιραστούν τις ευχές τους και να αναλογιστούν την κληρονομιά της.

“Χρόνια πολλά στον ουρανό, βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Όλοι σας αγαπήσαμε και μας λείπετε“, έγραψε ένας χρήστης ενώ ένας δεύτερος σημείωσε: “Θυμόμαστε την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ Β’ για τα 97α γενέθλιά της. Χρόνια πολλά, Μεγαλειοτάτη. Έφυγε αλλά δεν ξεχάστηκε και μας λείπει πολύ“

Today would have been Her Majesty Queen Elizabeth’s 97th birthday. Your spirit may have left this world, but your love will remain forever in our hearts. Wishing you a happy birthday in Heaven Ma’am. May God Bless you always. St Thomas of Canterbury Primary School. pic.twitter.com/nzpNmlKUBk

— STOCSch (@STOCSch) April 21, 2023

It’s 21st April 2023 and today I’m remembering my former boss – The late Queen Elizabeth born OTD at 2.40am in 1926. RIP Ma’am #ElizabethII #Royal pic.twitter.com/MnnhUJ5nx2

— Dickie Arbiter LVO (@RoyalDickie) April 21, 2023

Ένας τρίτος πρόσθεσε: “Σήμερα, θυμόμαστε τη ζωή και την κληρονομιά της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, την ημέρα που θα ήταν τα 97α γενέθλιά της. Η ακλόνητη δέσμευσή της στο καθήκον, στην υπηρεσία και την πατρίδα θα εμπνέει για πάντα και θα μνημονεύεται από τις επόμενες γενιές”

Ένας τέταρτος έγραψε: “Καλημέρα, θα ήθελα να ευχηθώ στη βασίλισσα Ελισάβετ πολύ καλά ουράνια γενέθλια… Στην υγειά μας, αφεντικό“ και ένας πέμπτος: “Αναπολώντας την αγαπημένη μας Βασίλισσα, στα 97α γενέθλιά της, δεν θα υπάρξει άλλη τόσο σπουδαία όσο αυτή.”

Happy Heavenly Birthday to our Gracious Queen, gone but will be forever in our Hearts pic.twitter.com/WHUNfBcOpH

— Duchess of Merching&VenomSugars (@Ladybird355) April 21, 2023

“We are all visitors to this time, this place. we are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love, and then we return home.”

Keywords
Τυχαία Θέματα