Βανέσα Αδαμοπούλου: Δεν ήρθαμε εδώ μονάχα για να κάνουμε παιδιά και να βρούμε τ’ άλλο μας μισό

13:05 18/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Βανέσα Αδαμοπούλου πέρα από ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι και πολυγραφότατη συγγραφέας άρα με ανησυχίες και εσωτερικές αναζητήσεις.

Η 43χρονη καλλιτέχνης, επιλέγει εξάλλου να μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκτός από φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές, και σκέψεις της με φιλοσοφική χροιά. Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Ιωάννη Παπαζήση– έχουν μαζί έναν γιο, τον 8χρονο σήμερα Ιάσονα- στο ταξίδι αυτογνωσίας που πραγματοποιεί, θέλει να δημοσιοποιεί τα όσα κατά καιρούς την

προβληματίζουν ή όσα θεωρεί ότι θα αγγίξουν τους followers της. Όπως έκανε και σήμερα, αναρτώντας ένα μακροσκελές κείμενο αναφορικά με τον προορισμό μας στη ζωή.

«Δεν ήρθαμε εδώ μονάχα για να κάνουμε παιδιά και να βρούμε τ’ άλλο μας μισό- φρόνιμο αφήγημα, μα, μάλλον, όχι», σημειώνει σε ένα σημείο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:
«Απέθαντη επιθυμία – κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Είναι το μονοπάτι σου, ο δρόμος -η χιλιοταλαιπωρημένη “Ιθάκη” – (η “Ιθάκη” κι η “Φρίντα Κάλο”, έχουν υποφέρει τόνους αλόγιστης χρήσης από την, goddamn, κουλτούρα του επιφανειακού “well being”) παρ’ όλα αυτά… δεν υπάρχει Προορισμός, να ξέρεις, κοινός-δημόσιος, γενικός, αυταπόδεικτος, αποδεκτός. Δεν ήρθαμε εδώ μονάχα για να κάνουμε παιδιά και να βρούμε τ’ άλλο μας μισό- φρόνιμο αφήγημα, μα, μάλλον, όχι. Καθένας μας βρίσκεται εδώ, πρωτίστως, για να τιμά την ύπαρξη- τη σάρκα ,το μυαλό του- κι έπειτα να αφομοιωθεί σε κείνο τ’αυλάκι, το δικό του, της φτιαξιάς του, το ειδικό. Αν τ’ ανακαλύψεις καλώς, ειδάλλως βολοδέρνεις σε μια ζωή ανούσια, κατά βάση, ακατανόητη.
Να σου ευχηθώ, λοιπόν, να ξεψαχνίσεις το πάθος σου, το “κάλεσμα” σου, τον Προορισμό σου- ειδάλλως, “καλές βουτιές”, τουλάχιστον, και τούτο το καλοκαίρι…», έγραψε στη λεζάντα του κειμένου της, το οποίο «έντυσε» και με μια φωτογραφία της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Adamopoulou (@vanessaadamopoulou)

Βανέσα Αδαμοπούλου-Ιωάννης Παπαζήσης: Οι διαδικτυακές ευχές τους για τα γενέθλια του γιου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα