Βάλε χρώμα στη ζωή! Αυτές είναι οι αποχρώσεις που θα επικρατήσουν τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’23

21:58 18/5/2023 - Πηγή: InStyle

Εννοείται πως η ζωή θέλει χρώμα. Και πόσο μάλλον η ζωή το καλοκαίρι! Λέγεται πως το χρώμα ανεβάζει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση, ακόμα κι αν ξυπνήσαμε με όρεξη μηδέν. Δίχως αυτό τα πάντα φαντάζουν μουντά και κρύα, σκοτεινά και χειμωνιάτικα. Είτε λοιπόν, δηλώνετε λάτρις της μονοχρωμίας, είτε θερμή υποστηρίκτρια της colorblocking τάσης, δείτε τις αποχρώσεις που θα επικρατήσουν στο φετινό street style και δώστε ζωντάνια στην καθημερινότητα. Από τις πιο διάσημες πασαρέλες στις ντουλάπες σας και για τα μάτια σας μόνο, αυτή είναι η πιο hot

παλέτα της SS23.

Ντύσου για σένα! Βρήκαμε 12 καλοκαιρινά φορέματα που θα έκαναν κάθε γυναίκα να νιώσει υπέροχαΑτρόμητο Κόκκινο

Πιο ατρόμητο δεν γίνεται! Το κόκκινο της φετινής σεζόν κατάφερε να εκτοπίσει μέχρι και το hot pink της barbiecore τάσης και να κάνει μέχρι και τον οίκο Valentino να επιστρέψει πίσω στα παλιά μονοπάτια. Τι να πούμε για το κλασικό, φλογερό και τόσο αγαπημένο μας κόκκινο; Μακάρι να ήταν κάθε χρονιά in και ευτυχώς φέτος είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Kors (@michaelkors)

Βουτυρένιο Κίτρινο

Αν η ζωντάνια είχε χρώμα, τότε αυτό θα ήταν δίχως αμφιβολία το κίτρινο. Η απόχρωση που φωτίζει τις μέρες μας μπαίνει ζωηρά στο κάδρο του καθημερινού street style και βάφει τις εμφανίσεις με στιλ, άποψη και ένταση στο τετράγωνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akris (@akrisofficial)

Κάθε Πράσινο

Είναι η χρονιά του γι’ αυτό και δεν θα ξεχωρίσουμε μία του μόνο απόχρωση. Κάθε πράσινο θεωρείται εντός από το πιο παστέλ φιστικί μέχρι και το lime. Go green και μη φοβάστε τίποτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Φλογερό Λιλά

Γίνεται το ρομαντικό και τόσο απαλό λιλά να είναι φλογερό; Κι όμως γίνεται, καθώς μιλάμε για μια πιο έντονη απόχρωση, η οποία έκανε την εμφάνισή της φέτος στις πασαρέλες γοητεύοντας σχεδιαστές όπως η Cecile Bahnsen, ο Christian Wijnants, ο Jason Wu και ο Prabal Gurung.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHRISTIAN WIJNANTS (@christianwijnants)

Μπλε του Κοβαλτίου

Μόνο κομψό θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο μπλε, αφού αποπνέει κάτι το εξαιρετικά αριστοκρατικό. Η απόχρωση του κοβαλτίου ανήκει στα κλασικά και αγαπημένα, αλλά και στα πιο τολμηρά χρώματα της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akris (@akrisofficial)

Γαλάζιο Της Πούδρας

Από το baby blue στο γαλάζιο της πούδρας που παραπέμπει λιγάκι σε αυτό στην ακόμα πιο απαλή εκδοχή του ωστόσο. Μια απόχρωση που ταξιδεύει σε κόσμους ονειρεμένους και παραμύθια με πριγκίπισσες και δράκους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DEVEAUX NEW YORK (@deveauxnewyork)

Lime: Όλοι οι τρόποι να εντάξουμε τη δροσερή απόχρωση στις εμφανίσεις μας

Keywords
Τυχαία Θέματα