Jennifer Lopez: Η 53χρονη σταρ όπως δεν την έχετε ξαναδεί

17:16 18/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez εθεάθη για πρώτη φορά στα γυρίσματα της ταινίας “Unstoppable” στο Λος Άντζελες και η εμφάνισή της ήταν πολύ διαφορετική από αυτήν στην οποία την έχουμε συνηθίσει.

Η σταρ έφερε στο μπράτσο της ένα ψεύτικο τατουάζ με τη σταύρωση του Χριστού που θύμιζε πολύ το αληθινό τατουάζ με τον σταυρό στο δεξί χέρι του συζύγου της Ben.

Jennifer Lopez

on the set of UNSTOPPABLE today in LA! pic.twitter.com/H3ZZFaHuUu

— best of jennifer lopez (@badpostjlo) May 18, 2023

Η ταινία “Unstoppable” είναι η δεύτερη του Ben και του συνεργάτη του Matt Damon με την Artists Equity, την ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής ταινιών που ίδρυσαν πέρυσι. Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το αθλητικό δράμα “Air”, το οποίο αφηγείται την ιστορία της εμβληματικής συνεργασίας της Nike με τον αστέρα του NBA, Michael Jordan.

Jennifer Lopez on the set of the upcoming movie ‘UNSTOPPABLE’ in Los Angeles today! pic.twitter.com/tBumkkN8Sf

— Bennifer Updates (@BenniferUpdates) May 18, 2023

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ben και ο Matt βρίσκονταν σε τελικές συζητήσεις για να ξεκινήσουν την παραγωγή του Unstoppable τον Μάρτιο.

Η ταινία επικεντρώνεται στη ζωή του All-American παλαιστή Anthony Robles, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε με ένα πόδι, κατέκτησε εθνικό πρωτάθλημα στο Arizona State. Ο ρόλος της Jennifer είναι προς το παρόν άγνωστος και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα