Η Halle Berry προωθεί τη νέα της ταινία και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της

Halle Berry on the fashion spot again! Η ηθοποιός που προωθεί τη νέα της ταινία Bruised, η οποία κάνει πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα, εμφανίζεται στη Νέα Υόρκη και εντυπωσιάζει με εκλεπτυσμένα κοστούμια μέχρι σέξι διαφανή κομμάτια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Το τελευταίο της outfit δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Halle εθεάθη να βγαίνει από το ξενοδοχείο της, φορώντας ένα σύνολο με ασπρόμαυρη ρίγα. Το πάνω μέρος είχε ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ, και μια χοντρή ζώνη έσφιγγε τη μέση της. Το συνδύασε με ασορτί, φαρδύ παντελόνι πάνω από μαύρες πλατφόρμες peep-toe. Τα πέτα του σακακιού φορέθηκαν εξωτερικά σε συνδυασμό με ένα suede μακρύ πανωφόρι. Τα αξεσουάρ της περιλάμβαναν ασύμμετρα σκουλαρίκια, ενώ ο… ακατάστατος κότσος έδωσε ένα παιχνιδιάρικο touch στο στυλ της.

instyle.com

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί η Berry ως μαχήτρια που επιστρέφει στο ρινγκ μετά από μια τρομερή ήττα, σηματοδοτεί το σκηνοθετικό της ντεμπούτο. Σε συνέντευξή της στη Sun, η ίδια μοιράστηκε ότι στην πραγματικότητα δεν της αρέσει να βλέπει τον εαυτό της στην οθόνη. «Έπρεπε να ανακαλύψω πόσο δύσκολο είναι να προσέχω τον εαυτό μου ξανά και ξανά και ξανά, με την πρώτη μου σκηνοθετική δουλειά», είπε.

Halle, εμάς μας αρέσεις εντός και εκτός οθόνης!

Photo by James Devaney/GC Images

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry)

Keywords
Τυχαία Θέματα