Το νέο τεύχος του InStyle έχει μεθύσει από την ομορφιά των γιορτών και σε κάθε σελίδα σας εύχεται καλά Χριστούγεννα!

14:51 5/12/2019 - Πηγή: InStyle

Τι θα λέγατε για λίγη λάμψη και αρκετό εορταστικό κλίμα; Το νέο τεύχος του InStyle έχει μεθύσει από την ανεμελιά και την ομορφιά των γιορτών και σε κάθε σελίδα σας εύχεται καλά Χριστούγεννα! Με cover girl την Χριστίνα Μπόμπα και festive mood ON σε όλα τα fashion editorials, σας προ(σ)καλούμε να «ξεζουμίσετε» αυτό το τεύχος. Σας είπαμε ότι έχουμε ετοιμάσει

για εσάς και έναν πλήρως ενημερωμένο κατάλογο χριστουγεννιάτικων δώρων;

XΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ

Το cover girl του InStyle κερδίζει τις εντυπώσεις με τα παρθενικά της βήματα στο γυαλί και με την ευγένεια και την υπομονή που τη διακρίνουν αποδεικνύει ότι κάθε εγχείρημα στη ζωή θέλει χρόνο και δεξιότητες, κάτι που σίγουρα διαθέτει.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΑΪΔΑΝΗ

Η νεαρή σχεδιάστρια µιλάει στο InStyle για τη νέα συλλογή της, τα ταξίδια και τις επαγγελματικές συμβουλές που της έχουν χαρίσει οι γονείς της.

John Varvatos

Είναι ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύονται όλοι οι free spirit άντρες που αγαπούν το rock ’n’ roll και έχουν αίσθηση του στιλ. Εμείς μιλήσαμε με τον διάσημο σχεδιαστή και ανακαλύψαμε τον άνθρωπο πίσω από το όνομα.

ΒΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μιλάει στο InStyle για την πρώτη της τηλεοπτική συνεργασία, το influencing και τις τάσεις της μόδας.

CAITRIONA BALFE

Η ηθοποιός μοιάζει να τα έχει όλα –ένα σόου και μια νέα ταινία που κάνουν πάταγο και στιλ που πολλοί θα ζήλευαν.

ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Σε κλίµα απόλυτα εορταστικό, η ταλαντούχα designer µας καλωσορίζει στον χώρο της, ο οποίος αβίαστα θυµίζει ένα από τα σουρεάλ παραµύθια του εκκεντρικού Tim Burton και µας «στρώνει» το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι παρέα µε µοναδική φαντασία.

CHRISTMAS GIFT GUIDE

Ψυχογραφούμε κάθε τύπο ανθρώπου με οκτώ κατηγορίες, στον πιο ενημερωμένο κατάλογο χριστουγεννιάτικων δώρων.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα