Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε όταν αφαιρείτε την αδιάβροχη mascara

08:43 29/8/2019 - Πηγή: InStyle
1/9 MAC, Cleanse Off Oil 2/9 Lancôme, Bi-Facil Makeup Remover 3/9 Shiseido, Instant Eye and Lip Makeup Remover 4/9 Estée Lauder, Take It Away Gentle Eye &Lip LongWear Makeup Remover 5/9 L’Oréal Paris, Gentle Cleansing Lotion For Eyes 6/9 Dior, Hydra Life
Triple Impact Makeup Remover 7/9 Bobbi Brown, Instant Long-Wear Makeup Remover 8/9 Avène, Intense Eye Make-Up Remover 9/9 Seventeen, Ideal Makeup Remover for Eyes &Lip Area

Οι λόγοι που αγαπάμε τις αδιάβροχες mascara είναι πολλοί: δεν λιώνουν όταν ιδρώνουμε, δεν τρέχουν όταν βρέχει και δεν κάνουν «κομματάκια» κάτω από τα μάτια μας όταν τις φοράμε για πάρα πολλές ώρες. Υπάρχει όμως και ένας πολύ βασικός λόγος που δεν αγαπάμε τις αδιάβροχες φόρμουλες και συνήθως συμβαίνει το βράδυ, λίγο πριν ξαπλώσουμε στο κρεβάτι. Ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε: για την στιγμή του ντεμακιγιάζ, κατά την οποία μαζί με τη mascara καταλήγουμε να αφαιρούμε και τις μισές μας βλεφαρίδες.

Δυστυχώς αν σας συμβαίνει το παραπάνω, δεν φταίει κανείς εκτός από εσάς τις ίδιες. Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν το εξής λάθος όταν προσπαθούν να αφαιρέσουν την αδιάβροχη mascara: τρίβουν τα μάτια τους με το βαμβάκι. Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, ειδικά αυτά για τα μάτια, δεν λειτουργού έτσι, αφού πρέπει να τα αφήσετε πρώτα να λιώσουν το μακιγιάζ, πριν τρίψετε ελαφρά για να φύγει.

Απλώς βάζετε λίγο προϊόν (δείτε τα αγαπημένα μας παραπάνω) στο βαμβάκι και μετά κρατάτε τον δίσκο πάνω στα μάτια σας για μερικά δευτερόλεπτα. Με αυτό τον τρόπο λιώνει η φόρμουλα και μένει μόνη της πάνω στο βαμβάκι, χωρίς να φύγουν μαζί της και οι βλεφαρίδες σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΞεχάσατε τα προϊόντα ντεμακιγιάζ στις διακοπές; Ορίστε τι να χρησιμοποιήσετε για να ξεβαφτείτε

Keywords
Τυχαία Θέματα