Το καταπράσινο παντελόνι της Kendall Jenner είναι αυτό που χρειαζόμαστε

12:01 27/3/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kendall Jenner απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό με το πιο ωραίο παντελόνι.

Από τις Εβδομάδες Μόδας μέχρι και τις καθημερινές της βόλτες, η 26χρονη fashionista ξεχωρίζει για το στιλ της και πρόσφατα, φωτογραφήθηκε ντυμένη με το ιδανικό ανοιξιάτικο σύνολο.

Hailey Bieber και Kendall Jenner: Με matchy outfits και τα αγόρια τους σε διπλό ραντεβού Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Η Kendall Jenner περπατώντας στους δρόμους του ηλιόλουστου Los Angeles, φόρεσε ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι, σε φαρδιά γραμμή και καταπράσινο χρώμα, το οποίο σε head-to-toe εμφανίσεις εκπέμπει μια χαλαρωτική αίσθηση, ενώ αξιοποιείται υπέροχα και σαν βάση για ένα color blocking. Η Kendall το συνδύασε με ένα basic λευκό μπλουζάκι και μαύρες platform flip-flops.

Ολοκλήρωσε την εικόνα της με μια λεπτή μαύρη ζώνη, μια μικρή τσάντα ώμου και cool γυαλιά ηλίου. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς έχουμε ήδη εντάξει το trendy παντελόνι στη wishlist μας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall Jenner (@kendallsgalley)

Εάν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε το stylish outfit, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα key pieces που θα χρειαστείτε: Η συλλογή Ted Bake Eyewear απεικονίζει τη μοναδική αντισυμβατική προσέγγιση της μόδας και απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους καταναλωτές που ψάχνουν πάντα κάτι καινοτόμο και διαφορετικό στο design, Βαϊράμογλου, bairamoglou.gr/Ted Baker EyewearΤσάντα πουγκί με λουρί, attrativoΛευκό μπλουζάκι Slim Fit, Guess, modivo.gr Λεπτή δερμάτινη ζώνη, Calvin KleinΨηλόμεσο παντελόνι καμπάνα, με κούμπωμα και φερμουάρ, BSB
Bricks Flatform Sandals Designed by Mairiboo with love, envieshoes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα