Το φόρεμα – φαινόμενο των ΖΑRA που ανάγκασε τους ειδικούς να πάρουν θέση..!

14:53 24/7/2019 - Πηγή: InStyle

Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνηθίσει τα ρούχα και τα αξεσουάρ του Zara να φοριούνται από πολλές γυναίκες και γιατί όχι αρκετές φορές να γίνονται ακόμα και viral. Αυτό μάλιστα φαίνεται πως συνέβη και με ένα φόρεμα από το fashion brands.

Ο λόγος για ένα πουά midi φόρεμα από τα Zara, το οποίο κοστίζει μόλις 39,99 λίρες -39,95 euro- και κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης από τους

New York Times, να γίνει σαφώς sold out και να αποκτήσει έναν δικό του λογαριασμό στο Instagram. Φυσικά έχει αποκτήσει και δικό του τίτλο, καθώς είναι το φόρεμα που κατέκτησε τη Βρετανία.

Τι κάνει όμως αυτό το φόρεμα τόσο ιδιαίτερο; Το πουά –σε λευκό και μαύρο- μοτίβο του, το midi μήκος του, η αέρινη γραμμή του και φυσικά η τιμή του είναι τα στοιχεία που το έχουν κάνει να ξεχωρίσει τόσο πολύ. Το γεγονός επίσης πως μπορεί να φορεθεί από κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία και τον σωματότυπο της είναι αρκετό για κάνει αυτό το φόρεμα ανάρπαστο. Και φυσικά πρόκειται για ένα φόρεμα πασπαρτού, καθώς μπορούμε να το φορέσουμε από το γραφείο μέχρι τις casual βόλτες μας στην πόλη, αλλά και με την προσθήκη των απαραίτητων αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε κάποια βραδινή μας έξοδο.

Οι γυναίκες μάλιστα το αγάπησαν τόσο πολύ, που του έφτιαξαν δικό του λαγαριασμό στο Instagram, στον οποίο ανεβάζουν όλα τα looks τους.

PRINTED DRESS DETAILS
ZARA 39.95 EUR

View this post on Instagram

Just the classic ‘how many of you turned up to work in the same dress?’ to start your hump day @moo

A post shared by Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on Jul 23, 2019 at 11:30pm PDT

View this post on Instagram

Ok ladies (and possibly gents). @temperlondon are Hot 4 the Spot and offering a free main and free glass of wine to anyone wearing THE dress. Valid from 7pm tonight until 31st August. Life hack: Take your date and get him to wear the dress and eat for FREE! #Hot4aFreeMeal

A post shared by Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on Jul 19, 2019 at 10:43am PDT

View this post on Instagram

META – A story @jessikaeve

A post shared by Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on Jul 4, 2019 at 11:25pm PDT

View this post on Instagram

And. That. Is. How. It’s. DONE. @tonyburdon is a triple threat.

A post shared by Hot 4 The Spot (@hot4thespot) on May 24, 2019 at 1:10am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα